CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Circular CAT 30/2020 Bases del Barcelona world E-Chess Open - Ciutat de Barcelona 2020

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Assemblea General 2020

Assemblea General el dissabte dia 28 de novembre de 2020, a les 10 hores. 

Cal informar de l’assistència mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat. La Federació enviarà per correu electrònic als assistents, amb un mínim de 24 hores d’antelació l’enllaç per poder accedir-hi. 

DOCUMENTACIÓ

Tres Grans Mestres: Levan Aroshidze, Jose Angel Guerra, Miguel Muñoz i el campió actual de Catalunya, Hipólito Asís, Mestre Internacional, disputaran la lluita pel títol en semifinals del Campionat. Levan Aroshidze va derrotar Carles Diaz amb un empat i una victòria. José Angel Guerra va derrotar Jordi Fluvià, també per 1, 5 a 0,5 punts. Hipólito Asís va guanyar la segona partida Pere Garriga i va assolir les semifinals del Campionat que tan bé se li dóna. Miguel Muñoz va passar eliminatòria davant Narciso després de superar en el darrer desempat de partides llampec.

Els primers enfrontaments de semifinals són: José Angel Guerra contra Miguel Muñoz i Levan Aroshidze contra Hipólito Asís. Les partides han finalitzat en empat en la partida de Levan i Asís i victòria de Guerra contra Muñoz. Demà serà ronda decisiva per conèixer els dos finalistes del Campionat.  Guerra agafa avantatge d'avant de Muñoz que demà jugarà amb blanques. També conduirà les peces blanques Hipolit Asís contra Levan Aoshidze.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr