CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Circular CAT 30/2020 Bases del Barcelona world E-Chess Open - Ciutat de Barcelona 2020

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Assemblea General 2020

Assemblea General el dissabte dia 28 de novembre de 2020, a les 10 hores. 

Cal informar de l’assistència mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat. La Federació enviarà per correu electrònic als assistents, amb un mínim de 24 hores d’antelació l’enllaç per poder accedir-hi. 

DOCUMENTACIÓ

Alex Villa en plena concentració

El jove jugador del Club Montornés, Alex Villa, s'ha proclamat Campió de Catalunya Sub-8 amb totes les partides guanyades. El resultat perfecte, de 8 punts de vuit partides ha demostrat la superioritat d'aquest jugador amb la resta de participants. Han completat podi Manel Prada (Paretana) i Alex Poyan (Pallejà). En quarta posició i també amb 6,5 punts, els mateixos punts que el segon i tercer classificat, trobem Pol Jordana del Club Amposta. La primera noia ha estat Marta Serra del club Amposta.

Classificació

LA RESTA DE CATEGORIES

A la categoria sub-10 encapçala la classificació Dan Clotet (Joviat) amb 5 punts de cinc rondes, seguit de Júlia Pinyol (Peona i Peó), Daniel Salinas (Sabadell) i Albert Fernandez (Cerdanyola del Vallès) tots amb 4,5 punts.

A la categoria sub-12 comanden la classificació: Pol Creixans (La Lira) amb 5 de 5, seguit de Victor Morneo (Tres Peons) que ha entaulat la seva partida d'avui i porta 4,5 punts de 5 partides, Albert Garcia (Alt Empordà) també amb 4,5 punts de 5 partides.

A la categoria sub-14 els primers classificats són amb 4,5 punts: Jan Travesset (Sant Andreu), Vinyet Palau (Lleida), Salvador Moya (Foment), Artur Taltavull (Sant Andreu) i Alex Ramon (Gramenet).

A la categoria sub-16, van primers: Pol Bruned (La Lira) amb 5 punts, Hector Sama (La Lira) també amb 4,5 punts i Biel Horta (Gerunda) també amb 4,5.

A la categoria sub-18, només Gerard Ayats (Llinars) ha guanyat les 5 partides, seguit de Guillem Porta (Ateneu Colón) i Xavier Marzo (Ateneu Colon) amb 4 punts.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr