CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 10 (23 de març de 2019)

Escola d'Escacs de BCN - Sabadell Colon Chessy

Sant Josep de Badalona - Barberà

 

 

 

 

 

 

Campionat Absolut i Femení 2019

Publicació de la Circular CAT 06/2019 Campionat de Catalunya Absolut i Femení. Convocatòria

 

Inscrits


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

Alex Villa en plena concentració

El jove jugador del Club Montornés, Alex Villa, s'ha proclamat Campió de Catalunya Sub-8 amb totes les partides guanyades. El resultat perfecte, de 8 punts de vuit partides ha demostrat la superioritat d'aquest jugador amb la resta de participants. Han completat podi Manel Prada (Paretana) i Alex Poyan (Pallejà). En quarta posició i també amb 6,5 punts, els mateixos punts que el segon i tercer classificat, trobem Pol Jordana del Club Amposta. La primera noia ha estat Marta Serra del club Amposta.

Classificació

LA RESTA DE CATEGORIES

A la categoria sub-10 encapçala la classificació Dan Clotet (Joviat) amb 5 punts de cinc rondes, seguit de Júlia Pinyol (Peona i Peó), Daniel Salinas (Sabadell) i Albert Fernandez (Cerdanyola del Vallès) tots amb 4,5 punts.

A la categoria sub-12 comanden la classificació: Pol Creixans (La Lira) amb 5 de 5, seguit de Victor Morneo (Tres Peons) que ha entaulat la seva partida d'avui i porta 4,5 punts de 5 partides, Albert Garcia (Alt Empordà) també amb 4,5 punts de 5 partides.

A la categoria sub-14 els primers classificats són amb 4,5 punts: Jan Travesset (Sant Andreu), Vinyet Palau (Lleida), Salvador Moya (Foment), Artur Taltavull (Sant Andreu) i Alex Ramon (Gramenet).

A la categoria sub-16, van primers: Pol Bruned (La Lira) amb 5 punts, Hector Sama (La Lira) també amb 4,5 punts i Biel Horta (Gerunda) també amb 4,5.

A la categoria sub-18, només Gerard Ayats (Llinars) ha guanyat les 5 partides, seguit de Guillem Porta (Ateneu Colón) i Xavier Marzo (Ateneu Colon) amb 4 punts.

Cercador

Galeria Flickr