CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Open Internacional "Ciutat de Barcelona"

 Del 27 de setembre al 5 d'Octubre de 2019

Espai Bota de la Fabra i Coats, c/Sant Adrià 20, Barcelona

Bases català en pdf

Bases castellano en pdf

Rules in english pdf

Inscrits/players

XVI Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Properament

VII Open Internacional Vila de Platja d'Aro (Del 24 de juny a l'1 de juliol)

XLII Open Internacional de Barberà (Del 4 al 12 de juliol)

 

Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques categories sub-14 i sub-16

Del 22 al 25 de juny se celebra el campionat a Pamplona (Navarra)

Partides en directe Sub-16

Partides en directe Sub-14 

Informació Sub-16

Informació sub-14

Galeria de fotos

 

Alex Villa en plena concentració

El jove jugador del Club Montornés, Alex Villa, s'ha proclamat Campió de Catalunya Sub-8 amb totes les partides guanyades. El resultat perfecte, de 8 punts de vuit partides ha demostrat la superioritat d'aquest jugador amb la resta de participants. Han completat podi Manel Prada (Paretana) i Alex Poyan (Pallejà). En quarta posició i també amb 6,5 punts, els mateixos punts que el segon i tercer classificat, trobem Pol Jordana del Club Amposta. La primera noia ha estat Marta Serra del club Amposta.

Classificació

LA RESTA DE CATEGORIES

A la categoria sub-10 encapçala la classificació Dan Clotet (Joviat) amb 5 punts de cinc rondes, seguit de Júlia Pinyol (Peona i Peó), Daniel Salinas (Sabadell) i Albert Fernandez (Cerdanyola del Vallès) tots amb 4,5 punts.

A la categoria sub-12 comanden la classificació: Pol Creixans (La Lira) amb 5 de 5, seguit de Victor Morneo (Tres Peons) que ha entaulat la seva partida d'avui i porta 4,5 punts de 5 partides, Albert Garcia (Alt Empordà) també amb 4,5 punts de 5 partides.

A la categoria sub-14 els primers classificats són amb 4,5 punts: Jan Travesset (Sant Andreu), Vinyet Palau (Lleida), Salvador Moya (Foment), Artur Taltavull (Sant Andreu) i Alex Ramon (Gramenet).

A la categoria sub-16, van primers: Pol Bruned (La Lira) amb 5 punts, Hector Sama (La Lira) també amb 4,5 punts i Biel Horta (Gerunda) també amb 4,5.

A la categoria sub-18, només Gerard Ayats (Llinars) ha guanyat les 5 partides, seguit de Guillem Porta (Ateneu Colón) i Xavier Marzo (Ateneu Colon) amb 4 punts.

Cercador

Galeria Flickr