CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 9 (16 de març de 2019)

Sabadell Colon Chessy - Barcelona

Barberà - Escola Escacs Salou

 

 

 

 

 

 

Campionat Absolut i Femení 2019

Publicació de la Circular CAT 06/2019 Campionat de Catalunya Absolut i Femení. Convocatòria

 

Inscrits


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

  

El Campionat de Catalunya d'Edats entra a la seva recta final, avui es disputarà la setena i vuitena ronda. Ja es comencen a entreveure els jugadors favorits a obtenir el títol de cada categoria. Avui es disputaran dues rondes i demà, últim dia de competició, es jugarà la darrera ronda, en jornada matinal.

CATEGORIA SUB-18 

Clara superioritat de Gerard Ayats (Llinars) amb la resta de participants. Amb 6 punts de 6 partides, el jugador del Llinars, li treu un punt imig als següents classificats que són Albert Castillo del Vila Olímpica i Manuel Pulido del Peona i Peó amb 4,5 punts. No sembla que ningú pugui inquietar el primer classificat, però encara queden tres rondes per disputar i tots els jugadors han d'intentar donar el millor de si mateixos.

CATEGORIA SUB-16

Biel Horta (Gerunda),amb 5,5 punts agafa avantatge sobre els seus immediats perseguidors que són: Pol Bruned (La Lira) amb 5 punts i Hector Sama (La Lira) amb 4,5 punts.

CATEGORIA SUB-14

Tres jugadors encapçalen la classificació amb 5,5 punts: Jan Travesset (Sant Andreu), Artur Taltavull (Sant Andreu) i Alex Ramon (Gramenet). La jugadora de Lleida Vinyet Palau és la quarta de la general i la primera noia.

CATEGORIA SUB-12

El jugador Victor Moreno (Tres Peons) es destaca de la resta amb 5,5 punts. El persegueixen 7 jugadors amb 5 punts: Juan Alber Garcia (Alt Empordà), Pol Creixans (La Lira), Roger Bernadó (Sabadell), Octavi Costa (Tres Peons), Gerard Rodriguez (Ateneu Colon), Jordi Camprubí (Banyoles) i Joan Moles (Santa Eugènia).

CATEGORIA SUB-10

Els jugadors Albert Fernandez (Cerdanyola del Vallès) i Daniel Salines (Sabadell) ocupen les dues primeres posicions amb 5,5 punts tots dos jugadors. Amb cinc punts persegueixen els primers classificats: Dan Clotet (Joviat), Pol Ortiz (Tres Peons), Domene Mulyucov (Escola Salou), i Xavier Martinez (Ruy Lopez).

 

Resten només tres rondes apassionants que determinaran els campions de Catalunya i els jugadors que podran participar als Campionats d'Espanya de els diferents categories.

Cercador

Galeria Flickr