CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

  

El Campionat de Catalunya d'Edats entra a la seva recta final, avui es disputarà la setena i vuitena ronda. Ja es comencen a entreveure els jugadors favorits a obtenir el títol de cada categoria. Avui es disputaran dues rondes i demà, últim dia de competició, es jugarà la darrera ronda, en jornada matinal.

CATEGORIA SUB-18 

Clara superioritat de Gerard Ayats (Llinars) amb la resta de participants. Amb 6 punts de 6 partides, el jugador del Llinars, li treu un punt imig als següents classificats que són Albert Castillo del Vila Olímpica i Manuel Pulido del Peona i Peó amb 4,5 punts. No sembla que ningú pugui inquietar el primer classificat, però encara queden tres rondes per disputar i tots els jugadors han d'intentar donar el millor de si mateixos.

CATEGORIA SUB-16

Biel Horta (Gerunda),amb 5,5 punts agafa avantatge sobre els seus immediats perseguidors que són: Pol Bruned (La Lira) amb 5 punts i Hector Sama (La Lira) amb 4,5 punts.

CATEGORIA SUB-14

Tres jugadors encapçalen la classificació amb 5,5 punts: Jan Travesset (Sant Andreu), Artur Taltavull (Sant Andreu) i Alex Ramon (Gramenet). La jugadora de Lleida Vinyet Palau és la quarta de la general i la primera noia.

CATEGORIA SUB-12

El jugador Victor Moreno (Tres Peons) es destaca de la resta amb 5,5 punts. El persegueixen 7 jugadors amb 5 punts: Juan Alber Garcia (Alt Empordà), Pol Creixans (La Lira), Roger Bernadó (Sabadell), Octavi Costa (Tres Peons), Gerard Rodriguez (Ateneu Colon), Jordi Camprubí (Banyoles) i Joan Moles (Santa Eugènia).

CATEGORIA SUB-10

Els jugadors Albert Fernandez (Cerdanyola del Vallès) i Daniel Salines (Sabadell) ocupen les dues primeres posicions amb 5,5 punts tots dos jugadors. Amb cinc punts persegueixen els primers classificats: Dan Clotet (Joviat), Pol Ortiz (Tres Peons), Domene Mulyucov (Escola Salou), i Xavier Martinez (Ruy Lopez).

 

Resten només tres rondes apassionants que determinaran els campions de Catalunya i els jugadors que podran participar als Campionats d'Espanya de els diferents categories.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr