CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Final Campionat de Catalunya de Veterans

Del 18 al 26 de maig de 2019

Hotel*** Alhambra, Santa Susanna (Barcelona)

Circular Convocatòria

Inscrits

 

XVI Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català 

 

En joc

 

Properament

XVII Obert d'escacs Vila de Santa Coloma de Queralt

"La partida d'escacs"

Al Teatre Romea a partir del 18 de maig

Descomptes

 

  

El Campionat de Catalunya d'Edats entra a la seva recta final, avui es disputarà la setena i vuitena ronda. Ja es comencen a entreveure els jugadors favorits a obtenir el títol de cada categoria. Avui es disputaran dues rondes i demà, últim dia de competició, es jugarà la darrera ronda, en jornada matinal.

CATEGORIA SUB-18 

Clara superioritat de Gerard Ayats (Llinars) amb la resta de participants. Amb 6 punts de 6 partides, el jugador del Llinars, li treu un punt imig als següents classificats que són Albert Castillo del Vila Olímpica i Manuel Pulido del Peona i Peó amb 4,5 punts. No sembla que ningú pugui inquietar el primer classificat, però encara queden tres rondes per disputar i tots els jugadors han d'intentar donar el millor de si mateixos.

CATEGORIA SUB-16

Biel Horta (Gerunda),amb 5,5 punts agafa avantatge sobre els seus immediats perseguidors que són: Pol Bruned (La Lira) amb 5 punts i Hector Sama (La Lira) amb 4,5 punts.

CATEGORIA SUB-14

Tres jugadors encapçalen la classificació amb 5,5 punts: Jan Travesset (Sant Andreu), Artur Taltavull (Sant Andreu) i Alex Ramon (Gramenet). La jugadora de Lleida Vinyet Palau és la quarta de la general i la primera noia.

CATEGORIA SUB-12

El jugador Victor Moreno (Tres Peons) es destaca de la resta amb 5,5 punts. El persegueixen 7 jugadors amb 5 punts: Juan Alber Garcia (Alt Empordà), Pol Creixans (La Lira), Roger Bernadó (Sabadell), Octavi Costa (Tres Peons), Gerard Rodriguez (Ateneu Colon), Jordi Camprubí (Banyoles) i Joan Moles (Santa Eugènia).

CATEGORIA SUB-10

Els jugadors Albert Fernandez (Cerdanyola del Vallès) i Daniel Salines (Sabadell) ocupen les dues primeres posicions amb 5,5 punts tots dos jugadors. Amb cinc punts persegueixen els primers classificats: Dan Clotet (Joviat), Pol Ortiz (Tres Peons), Domene Mulyucov (Escola Salou), i Xavier Martinez (Ruy Lopez).

 

Resten només tres rondes apassionants que determinaran els campions de Catalunya i els jugadors que podran participar als Campionats d'Espanya de els diferents categories.

Cercador

Galeria Flickr