CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

A falta d'una ronda per finalitzar el Campionat de Catalunya d'Edats a la categoria sub-18, Gerard Ayats, del Club d'Escacs Llinars, és el nou Campió, ja que cap dels seus adversaris el pot atrapar a la classificació final. Li segueixen Jaume Ros (Sant Boi) amb 6 punts, i amb 5,5 punts: Albert Castillo (Vila Olímpica), Xavier Marzo (Ateneu Colon), i Jaume Rovira (Gerunda).

A la categoria sub-16, tres jugadors encapçalen la classificació: Guerau Masagué (Lleida), Biel Horta (Gerunda) i Abel Lázaro (Olot).

A la categoria sub-14, Carles Martin (Pallejà) es destaca de la resta amb 7 punts, amb segona posició es troba Jan Travesset (Sant Andreu), que ahir va perdre, quan anava líder amb mig punt d'avantatge sobre la resta de jugadors.

A la categoria sub-12, Victor Moreno (Tres Peons) és el primer classificat amb 7 punts, seguit de Roger Bernadó (Sabadell) i Pol Creixans (La Lira).

A la categoria sub-10, Daniel Salinas (Sabadell) va líder amb 7,5 punts, seguit de Pol Ortiz (Tres Peons) i Albert Fernandez (Cerdanyola Vallès).

En aquests moments s'estan disputant les partides de la darrera ronda del Campionat de Catalunya, tant d'Edats com Absolut i al migdia ja tindrem les classificacions definitives.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr