CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 9 (16 de març de 2019)

Sabadell Colon Chessy - Barcelona

Barberà - Escola Escacs Salou

 

 

 

 

 

 

Campionat Absolut i Femení 2019

Publicació de la Circular CAT 06/2019 Campionat de Catalunya Absolut i Femení. Convocatòria

 

Inscrits


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

A falta d'una ronda per finalitzar el Campionat de Catalunya d'Edats a la categoria sub-18, Gerard Ayats, del Club d'Escacs Llinars, és el nou Campió, ja que cap dels seus adversaris el pot atrapar a la classificació final. Li segueixen Jaume Ros (Sant Boi) amb 6 punts, i amb 5,5 punts: Albert Castillo (Vila Olímpica), Xavier Marzo (Ateneu Colon), i Jaume Rovira (Gerunda).

A la categoria sub-16, tres jugadors encapçalen la classificació: Guerau Masagué (Lleida), Biel Horta (Gerunda) i Abel Lázaro (Olot).

A la categoria sub-14, Carles Martin (Pallejà) es destaca de la resta amb 7 punts, amb segona posició es troba Jan Travesset (Sant Andreu), que ahir va perdre, quan anava líder amb mig punt d'avantatge sobre la resta de jugadors.

A la categoria sub-12, Victor Moreno (Tres Peons) és el primer classificat amb 7 punts, seguit de Roger Bernadó (Sabadell) i Pol Creixans (La Lira).

A la categoria sub-10, Daniel Salinas (Sabadell) va líder amb 7,5 punts, seguit de Pol Ortiz (Tres Peons) i Albert Fernandez (Cerdanyola Vallès).

En aquests moments s'estan disputant les partides de la darrera ronda del Campionat de Catalunya, tant d'Edats com Absolut i al migdia ja tindrem les classificacions definitives.

Cercador

Galeria Flickr