CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 10 (23 de març de 2019)

Escola d'Escacs de BCN - Sabadell Colon Chessy

Sant Josep de Badalona - Barberà

 

 

 

 

 

 


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

Circular Bases

Inscrits

 

Pàgina del Campionat de Catalunya d'edats

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

Sala Garden Hotel Glow

DIVISIÓ D’HONOR, RONDA FINAL

Última jornada de la lliga de Divisió d’Honor i tot està encara per decidir. Colon Sabadell Chessy té prou amb l’empat, però en cas de perdre i guanyar l’ Escola d’Escacs de Barcelona quedarien segons. El Barberà no pot quedar campió, però pot barrar el pas al Sabadell i fer campió a l’Escola.

Més emoció encara, al grup B, on la lluita és per la salvació. En aquest grup tots els partits seran decisius i una ensopegada d’algun equip pot suposar el seu descens de categoria.

La Federació retransmetrà en directe els partits Barberà - Colon Sabadell Chess Catalunya - Peona i Peó, Sant Cugat – Foment.

Aquests partits els podreu seguir en el següent enllaç: https://escacs.cat/directe/2018/matx2/ i https://escacs.cat/directe/2018/matx1/

 La darrera ronda de la Divisió d'Honor la disputaran tots els equips en un mateix local, en l'horari habitual de les 16,30 hores, el dia 14 d'abril de 2018. El local de joc serà la Sala Garden de l'Hotel SB Glow:  C/ Badajoz, 148-154 · 08018 (Barcelona) T. (+34) 935 147 000 (al costat de la Plaça de les Glòries).

COMENTARIS EN DIRECTE

Hi haurà una sala annexa a la sala de joc, on es realitzarà en directe el programa de ràdio Xarxa de Mat, amb comentaris i entrevistes. Hi haurà també comentaris tècnics de les partides en directe a càrrec de l’especialista David Martinez (Divis), responsable del portal Chess-24, on podrà assistir públic.

PÚBLIC

L’entrada al local de joc i als comentaris en directe serà lliure i gratuïta, sempre que no excedeixi de l’aforament legal.

Cercador

Galeria Flickr