CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

II Jornades Didàctica dels escacs

A la seu de la Federació Catalana d'Escacs el dia 1 de desembre.

Circular CAT/MON 41/2018 II Jornades de didàctica dels escacs

 

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació

Campionat Absolut Territorial 2018

Publicació dels inscrits i propers aparellaments del Campionat Absolut de les Territorials.

Territorial de Barcelona

Territorial de Girona

Territorial de Lleida

Territorial de Tarragona

Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain i Memorial obert a totes les edats

Circular CAT/EBA 40/2018 Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain (dia 8 de desembre)

Inscrits de totes les categories (edats dia 8 de desembre)

Circular CAT 42/2018 Torneig Obert Memorial David Garcia Ilundain (dia 9 de desembre).

Inscrits (obert)

Sala Garden Hotel Glow

DIVISIÓ D’HONOR, RONDA FINAL

Última jornada de la lliga de Divisió d’Honor i tot està encara per decidir. Colon Sabadell Chessy té prou amb l’empat, però en cas de perdre i guanyar l’ Escola d’Escacs de Barcelona quedarien segons. El Barberà no pot quedar campió, però pot barrar el pas al Sabadell i fer campió a l’Escola.

Més emoció encara, al grup B, on la lluita és per la salvació. En aquest grup tots els partits seran decisius i una ensopegada d’algun equip pot suposar el seu descens de categoria.

La Federació retransmetrà en directe els partits Barberà - Colon Sabadell Chess Catalunya - Peona i Peó, Sant Cugat – Foment.

Aquests partits els podreu seguir en el següent enllaç: https://escacs.cat/directe/2018/matx2/ i https://escacs.cat/directe/2018/matx1/

 La darrera ronda de la Divisió d'Honor la disputaran tots els equips en un mateix local, en l'horari habitual de les 16,30 hores, el dia 14 d'abril de 2018. El local de joc serà la Sala Garden de l'Hotel SB Glow:  C/ Badajoz, 148-154 · 08018 (Barcelona) T. (+34) 935 147 000 (al costat de la Plaça de les Glòries).

COMENTARIS EN DIRECTE

Hi haurà una sala annexa a la sala de joc, on es realitzarà en directe el programa de ràdio Xarxa de Mat, amb comentaris i entrevistes. Hi haurà també comentaris tècnics de les partides en directe a càrrec de l’especialista David Martinez (Divis), responsable del portal Chess-24, on podrà assistir públic.

PÚBLIC

L’entrada al local de joc i als comentaris en directe serà lliure i gratuïta, sempre que no excedeixi de l’aforament legal.

Cercador

Galeria Flickr