CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 9 (16 de març de 2019)

Sabadell Colon Chessy - Barcelona

Barberà - Escola Escacs Salou

 

 

 

 

 

 

Campionat Absolut i Femení 2019

Publicació de la Circular CAT 06/2019 Campionat de Catalunya Absolut i Femení. Convocatòria

 

Inscrits


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

Ha començat el Campionat de Catalunya de Veterans on enguany ens hem desplaçat fins a la província de Girona, més concretament a Lloret de Mar a l'Hotel Alba Seleqtta. És un bon hotel amb el petit problema de l'aparcament, ja que estem en el centre. Per tota la resta perfecte.

Pel que fa al torneig, enguany, tenim una inscripció final de 50 jugadors, 11 més que l'any passat. Entre els 50 jugadors inscrits hi ha 1 mestre Fide, 1 mestre Nacional i 8 mestres Catalans.

Dissabte, dia 19 de maig, vam disputar la primera ronda, on hi va haver, al meu parer, alguna sorpresa. La més impactant la del jugador número 8 del rànquing, Isidre Grau, del Sant Quirze, que va perdre contra el número 32, Jaume Rodón, del Mollerussa. D'altra banda, el jugador José Garcia-Castany, del Santa Eugènia, rànquing número 49, va aconseguir entaular contra Salvador Lluverol, del Vilafranca, número 23. A més, van haver entre els 7 primers taulers 6 taules.

L'anècdota va estar a la partida Joan Pedro Ayllón, del Tordera, rànquing número 2, contra German Walter, de l'Aragonés, i número 25. En un final totalment perdut per part del jugador del Tordera, i en el torn de joc de Walter, que feia força jugades anava molt just de rellotge i quan només havia d'avançar el peó i coronar dama, es va posar a pensar. No es va adonar que el rellotge descendia fins a arribar al 0,00 perdent així la partida per temps.

 

Primeres taules de la primera ronda del Campionat de Veterans.

 

Ronda 1

Cercador

Galeria Flickr