CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Ahir, 4 de novembre de 2018, va començar el Mundial d'edats de les categories de sub-8 a sub-12 a Santiago de Compostela (Galícia). Hi ha 17 participants catalans entre totes les categories. A la categoria sub-8 obert els tres participants, Pau Manel Prada (Paretana), Alex Villa (Montornès) i Xavier Mompel (Tortosa) van guanyar a la primera ronda. La jugadora de la categoria sub-8 femenina, Martina Lázaro (Sitges), va perdre la seva partida.

A la categoria sub-10 oberta el Daniel Salinas (Coral Colon Sabadell) va ser l'únic català que va puntuar, mentre que en Dan Clotet (Joviat), David Teply (Riu Sènia) i Raul Marcos (Ateneu Colón) van perdre les seves respectives partides. Les noies de la categoria sub-10, la Júia Pinyol (Peona i peó) i Laura Toquero (Llinars), no van tenir millors partides i també van perdre les seves partides.

A la cateogira sub-12 oberta, l'Arnau Parra (Llinars) va guanyar la seva partida i el Gerard Añó (Peó vuit) i Jordi Camprubí (Banyoles) van fer taules en el seu encontre personal. La resta d'esportistes de la categoria, l'Aitor Funes (Calldetenes) i Arnau Sanchez (Llinars) van perdre. Pel que fa la categoria sub-12 femenina, l'Arami Lobo (Llinars) va guanyar mentre que la Judit Barat (Alt Empordà) va perdre.

Vista de la sala de joc

 

Pàgina d'info64