CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

En el Mundial de joves que s'està celebrant a Santiago de Compostel·la, i després de 4 rondes, a la categoria sub-8 obert, el jugador Àlex Villa està en el grup capdavanter de la categoria. Un estadounidenc, dos russos, un turc, un xinès i l'Àlex conformen el grup amb 4 punts. En Pau Manel Prada, amb 3 punts, està aprop dels líders. En Xavier Mompel, amb 1.5 punts, tanca el grup de catalans en aquesta categoria.

Àlex Villa, de la categoria sub-8 oberta.

Pel que fa a la categoria sub-8 femenina, la Martina Lázaro està amb 1 punt.

A la categoria sub-10 oberta, el Daniel Salinas, amb 2.5 punts és el primer català de la categoria. El David Teply, amb 1.5 punts i el Dan Clotet i el Raul Marcos amb 1 punt són els altres jugadors de la categoria. Pel que fa a la categoria femenina, hi ha la Laura Toquero, amb 1.5 punts, i la Júlia Pinyol, amb 1 punt.

A la categoria sub-12 oberta, el català destacat és en Gerard Añó, amb 3 punts, mentre que l'Arnau Parra, el Jordi Camprubí i l'Aitor Funes tenen 2 punts. L'Arnau Sanchez té 1 punt. A la categoria sub-8 femenina, l'Arami Lobo té 2 punts mentre que la Judit Barat té 0 punts.

 

Pàgina d'info64