CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Campionat d'Espanya d’edats 2020

Publicació de la circular de la Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020

 

Circular CAT/EBA 18/2020 Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020       

 

Informació destacada

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

La Federació Catalana d’Escacs obrirà la seva seu

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 18 de juny obrirà la seva seu

Només es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

La jugadora WFM Elisabeth Hapala, del Cor de Marina, encapçala en solitari la classificació general del Campionat Territorial absolut de Barcelona. Després de 5 rondes disputades ha fet un 100 % dels punts i la segueix el MC Hugo Peña, del Castelldefels , i el MI Victor Vehí, de l’EEB, amb 4 punts.

Elisabeth Hapala lídera la classificació general del Campionat Absolut de Barcelona.

Els grups B d’aquest mateix torneig, el de Barcelona, Cristian Molina, del Comtal, i el Victor Gabañach, del Mataró, encapçalen la classificació amb 4.5 punts. Els segueix un grup molt nombrós amb 4 punts. Per contra, al Baix Llobregat, només hi ha un líder en solitari, Jose Iraeta, del Sant Joan Despí, amb 4.5 punts. Emilio Dominguez, del Cornellà, Antoni Gallego, del Pallejà, i Joaquin Exposito, el Sant Feliu, el segueixen a mig punt.

A la resta de territorials, l’Àlex Vidal, al Territorial de Girona on només hi ha un grup, lidera la classificació amb 5 punts seguit d’Òscar Baños, del Figueres, amb 4.5 punts. A Lleida, on n’hi ha dos, el MF Joan Trepat, del Lleida, va líder en solitari amb 5 punts també. El segueixen el Guerau Masagué i el Breixo Gomez, del Lleida, i el David Monell, del Vallfogona a un punt de diferència. En el grup B, en Jordi Mir, de l’Almenar, segueix els passos d’en Trepat, amb 5 punts de 5 possibles. En Josep Melich, del Juneda, i en Francesc Subarroca, del Ponts, el segueixen amb 4.5 punts.

A l'esquerra una fotografia del local de joc de la Territorial de Lleida i a la dreta els primers taulers del Territorial de Girona, amb Àlex Vidal amb peces blanques.

Pel que fa a la territorial de Tarragona, amb una ronda més i aquesta és la segona edició que fan 3 grups, l’Aaron Alfonso, del Constantí, i el Gabriel Girona, del Selva del Camp, Rafel Cabrera, Masdenverge, i Hugo Soler, del Tarragona, encapçalen la classificació amb 5 punts. Pel que fa el grup B, en Zhao Xijunjie, de l’Amposta, i el Josep A. Ferrer, del Vila-rodona, han aconseguit 5 punts de 6 possibles. I són 4 els integrants del grup capdavanter del grup C que porten 5 punts, en Guillem Sala, de l’Amposta, Tomas Acena, del Valls, Jose Bermabé, del Reus Ploms, i Joel Porcar, del Cambrils. Destacar d’aquest grup que dels 4 primers, 3 són menors de 14 anys, i és la part majoritària del grup. 

 

Matx de l'Aaron Alfonso (Constantí) contra Rafel Cabrera (Masdenverge) a la primera taula del Campionat Absolut de Tarragona.