CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana 2024

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R11 Grup Títol - Final: Colon Sabadell Ionehipotecas.com - Platja d'Aro

R11 Descens: Andorra - Olot

Chess.com

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Lliga Catalana d'Escacs 2024

Final a Manresa

Dissabte, 13 d'abril de 2024

A falta d’una ronda per acabar aquest primer Campionat de Catalunya per equips online, les opcions per al triomf final segueixen molt obertes. Tot i que el Mollet B va solventar amb nota el seu matx contra el Colon Sabadell Chessy A, guanyant per un resultat global de 9,5 a 6,5, el cert és que els rivals van puntuar molt bé i van retallar el marge que el Mollet B tenia. Dels 4,5 punts abans de començar la ronda d’ahir, ara només queden 3 punts de marge, que no son suficients per garantir la victòria final.

 

 

Matx de la darrera jornada: Mollet B - Banyoles B. A l'esquerra dos components del Mollet B i a la dreta dos del Banyoles B.

El segon classificat és ara el Banyoles B, que va fer un molt bon resultat contra el Llinars A, recuperant les posicions que havien perdut en rondes anteriors. El Catalunya Escacs Club va perdre per 7 a 9 contra el Barcelona A, perdent també així la segona posició que havíem aconseguit, tot i que encara els dos equips tenen molt bones opcions d’entrar a podi. Per la seva part, el GEVA-CEA va obtenir una bona victòria contra el Colon Sabadell Chessy B, per 9 a 7, amb el que les seves opcions de podi són també molt bones.

 

Per tant, i per resumir, el matx de la darrera ronda entre Mollet B i el Banyoles B decidirà amb tota probabilitat el guanyador d’aquest primer Campionat de Catalunya per equips online. Sort i que guanyi el millor!

 

Classificació provisional

Aparellament última jornada

 

Com a nota positiva, destacar també que les poques denuncies que hi va haver ahir, sobre jugadors sospitosos d’emprar ajut extern, van tenir un resultat negatiu per part de Chess24, és a dir, no van banejar a cap jugador.

 

Us hem enviat una enquesta per tal de conèixer la vostra opinió sobre el torneig, el que us ha agradat i el que no, així podrem millorar de cara a properes competicions online. Gràcies per la vostra resposta.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr