CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Botiga en línia

Presentem la botiga amb material de la Federació Catalana d'Escacs.

ENLLAÇ A LA BOTIGA EN LINIA

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

A partir del divendres 6 de novembre, la Federació restarà tancada al públic. Es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres, dijhous i divendres, de 10:00 a 13:00 hores, i les tardes de dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

També podeu contactar mitjançant el correu electrònic: federacio@escacs.cat

Avui, diumenge, 7 de febrer, s’ha jugat la 1ª ronda del Campionat de Catalunya per equips online actius, un nou torneig que es jugarà durant 7 diumenges, fins el dia 21 de març. El ritme de joc d’aquest torneig online per equips és de 12 minuts + 5 segons d’increment i són equips de 4 integrants, on juguen contra els 4 contraris de l’altre equip, 2 amb blanques i 2 amb negres.

Esportistes durant al ronda.

En el torneig s’han inscrit 120 equips que jugaran en un sol grup, tots junts. A la primera ronda no hi hagut cap incidència destacable i sí molta competitivitat. S’han pogut jugar totes les partides gràcies a la labor dels delegats i àrbitres que han fet que la ronda funcionés a la perfecció.

El programa Lichess ha banejat a un jugador d’un equip i, com indicava la circular, aquest jugador perd les partides d’avui i no podrà jugar més el torneig.

Durant la tarda s’aniran actualitzant els resultats que els delegats vagin enviant al correu creat per al torneig (resultatsonlinefce@gmail.com). Els resultats es poden consultar a chess-results.

Gràcies a tots els participants i delegats i bona setmana.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr