CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana 2024

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R11 Grup Títol - Final: Colon Sabadell Ionehipotecas.com - Platja d'Aro

R11 Descens: Andorra - Olot

Chess.com

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Lliga Catalana d'Escacs 2024

Final a Manresa

Dissabte, 13 d'abril de 2024

No tot són males noticies en aquesta difícil era de pandèmia que ens ha tocat viure. No només hem de veure com cauen o s’ajornen torneigs, sinó que també tenim la sort de veure com sorgeixen noves oportunitats en forma de noves i atractives propostes.

Us volem informar del que serà la primera edició del Costa BCN Chess, un nou torneig en format actiu, de quatre dies, que tindrà lloc del 5 al 8 d’agost en la localitat costanera de Santa Susanna. El renovat Hotel Don Angel serà la seu del mateix. Han fet una ampliació amb un 4 estrelles superior i amb una gran sala diàfana amb capacitat per a més de mil persones. Darrera d’aquesta iniciativa hi ha Aefem, empresa amb una llarga experiència en activitats esportives, i el Club d’Escacs Gramenet, donant suport tècnic en tot el necessari.

La proposta de Santa Susanna vol ser més un festival que no pas un torneig, ja que complementen el programa amb un seguit d’activitats paral·leles: torneig de blitz, de passa-peces, simultànies, sessió de cine, Quitz night, Escacs a 4 i una conferència del conegut periodista Leontxo García.

La seva intenció és consolidar-se com a torneig atractiu per a tots els nivells i potser ser torneig candidat a entrar al Circuit Català l’any vinent.

Des de la FCE els hi desitgem molta sort!

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr