CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana 2024

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R11 Grup Títol - Final: Colon Sabadell Ionehipotecas.com - Platja d'Aro

R11 Descens: Andorra - Olot

Chess.com

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Lliga Catalana d'Escacs 2024

Final a Manresa

Dissabte, 13 d'abril de 2024

El dilluns, 16 de maig, s'ha jugat la 2a ronda del Campionat de Catalunya de veterans. Ha estat una ronda disputada amb només 6 taules i 13 victòries, de les quals 5 són victòries amb peces negres. Els número de rànquing 1 i 2 del torneig, Domingo Casas (Sant Andreu) i Emili Simón (Terrassa) han acabat fent taules contra Juan Dominguez (Jake) i Josep Codina (Lleida).

En el torneig per equips hi ha 2 equips amb 3 punts, Cornellà i Terrassa, seguits de ben aprop pel Gran Penya de Vilanova amb 2'5 punts.

D'altra banda, s'han publicat les 10 primeres partides de la ronda 1 i s'aniran publicant cada dia les següents rondes. Les podeu trobar al mateix enllaç de l'emparellament i classificacions, a Chess-results.

Avui, a la ronda 3a, s'enfronten els 4 jugadors que tenen els 100% dels punts, l'Eugenio Romero (La Lira) contra Jorge Hueso (Sant Adrià) i Roger Salvo (Sant Martí) contra Ricardo Palacin (Cornellà).

 L'única incidència que hi ha hagut fins ara, i esperem que sigui l'última, és que un jugador ha perdut la seva partida perquè li ha sonat el mobil.

Emparellament

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr