CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

27è Trofeu Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Barcelona

Web del torneig

Inscrits

Campionats d'Espanya d'edats 2022

Circular FCE

Circular FEDA

 

 

XVIII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

En joc: 

 

Properes competicions:

IX Festival Int. Vila de Platja d'Aro (24 de juny)

II Llinars Int. Chess Open 2022 -Retransmissió (Del 25 de juny al 3 de juliol)

II Obert Int. Ciutat de Mollerussa (2 de juliol)

El dilluns, 16 de maig, s'ha jugat la 2a ronda del Campionat de Catalunya de veterans. Ha estat una ronda disputada amb només 6 taules i 13 victòries, de les quals 5 són victòries amb peces negres. Els número de rànquing 1 i 2 del torneig, Domingo Casas (Sant Andreu) i Emili Simón (Terrassa) han acabat fent taules contra Juan Dominguez (Jake) i Josep Codina (Lleida).

En el torneig per equips hi ha 2 equips amb 3 punts, Cornellà i Terrassa, seguits de ben aprop pel Gran Penya de Vilanova amb 2'5 punts.

D'altra banda, s'han publicat les 10 primeres partides de la ronda 1 i s'aniran publicant cada dia les següents rondes. Les podeu trobar al mateix enllaç de l'emparellament i classificacions, a Chess-results.

Avui, a la ronda 3a, s'enfronten els 4 jugadors que tenen els 100% dels punts, l'Eugenio Romero (La Lira) contra Jorge Hueso (Sant Adrià) i Roger Salvo (Sant Martí) contra Ricardo Palacin (Cornellà).

 L'única incidència que hi ha hagut fins ara, i esperem que sigui l'última, és que un jugador ha perdut la seva partida perquè li ha sonat el mobil.

Emparellament

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr