CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Obert Internacional d’escacs de Sants-Ciutat de Barcelona 2022

Web del torneig

Inscrits

XVIII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

En joc: 

II Llinars Int. Chess Open 2022 -Retransmissió (Del 25 de juny al 3 de juliol) 

Properes competicions:

II Obert Int. Ciutat de Mollerussa (2 de juliol)

XXII Open Internacional de Torredembarra - Retransmissió (Del 2 al 7 de juliol)

XLIV Open Internacional Barbera del Vallès 2022 - Retransmissió (Del 4 al 12 de juliol)

XXII Obert Internacional Sant Martí 2022  - Retransmissió (Del 13 al 21 de juliol)

Jorge Hueso (Sant Adrià) i Josep Ràfols (Vilafranca) lideren les classificacions dels seus respectius grups

Ahir vam celebrar la 4a ronda i entre els 3 primers taulers només va haver-hi una victòria, la de Jorge Hueso (Sant Adrià) sobre Juan Dominguez (Jake). Les dues restants van acabar en taules, però molt disputades.


En el grup de 2 punts, que hi havien 5 taulers, només va haver unes taules, les de l'Emili Simón (Terrassa) contra Joan Coll (Gran Penya), aquestes també molt disputades.

D'aquesta ronda hem de destacar diverses partides, entre elles la de Jorge Hueso, la del Josep Ràfols (Vilafranca) contra Ricardo Brusi (Sant Cugat) i la de Carmelo Fernández (Gran Penya) contra Jordi De la Plaça (Sant Cugat), on van guanyar els jugadors en blanques. 

El jugador Jorge Hueso (Sant Adrià) encapçala la classificació provisional del grup de més de 65 anys amb 3'5 punts, mentre que el Josep Ràfols, del Vilafranca, és el líder del grup de més de 50 anys, amb 3 punts.

La classificació per equips està amb el Gran Penya Vilanova amb 5'5 punts al capdavant de la taula, seguit pel Cornellà amb 5 punts.

Com a torneig paral·lel, ahir al vespre es va celebrar el torneig de ràpides amb la participació de 10 jugadors, mínim per poder dur-les a terme. Gràcies a la incorporació d'última hora de l'àrbitre Manolo Navarro i a l'Emili Simon (Terrassa) que passava per la sala es va poder organitzar. Casualment, l'Emili Simón i el Manolo Navarro van quedar campió i subcampió de les ràpides, mentre que el jugador de l'Ivars d'Urgell, Jaume Rodon, va quedar campió de tram.

Classificació provisional

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr