CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Obert Internacional d’escacs de Sants-Ciutat de Barcelona 2022

Web del torneig

Inscrits

PARLEM - Lliga Catalana d’e-Sports

Final

Dia 9 de juliol a les 10:30 hores

Asobu Esports Experience (Avinguda de Rio de Janeiro, 42 de Barcelona, l'antic Heron City),

Interessats en assistir de public: entrada.

XVIII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

En joc: 

XXII Open Internacional de Torredembarra - Retransmissió (Del 2 al 7 de juliol)

XLIV Open Internacional Barbera del Vallès 2022 - Retransmissió (Del 4 al 12 de juliol)

Properes competicions:

XXII Obert Internacional Sant Martí 2022  - Retransmissió (Del 13 al 21 de juliol)

II Open Internacional Vila de El Vendrell (16 de juliol)

XLVI Open Internacional Vila de Sitges (Del 22 al 30 de juliol)

38è Open Internacional d'Andorra (Del 24 al 31 de juliol)

Tomorrowland, Carlesdc, Miss_the_Old_u i AlteredCarbon27 són els classificats

Dissabte, 18 de juny, a les 16:00 hores van començar els vuitens de final del Parlem – Lliga Catalana eSports amb una participació d’alt nivell: 1 GM, 6 MI, 3 MF i 3 MC.

Els participants a aquests vuitens de final van aconseguir les classificacions en un dels 4 torneigs organitzats prèviament per la UFEC i la Federació i a través del programa Lichess. La lluita va ser aferrissada, i un cop superada, els hi tocava jugar els vuitens, no menys complicada. 

 

Cada matx començava  a una hora estipulada amb anterioritat i amb el ritme de joc de 3 minuts més 2 segons d’increment. El millor de 5 partides passava a la següent eliminatòria.

Va haver enfrontaments que van acabar amb un clar 3 a 0, però el matx més igualat va ser el d’AlteredCarbon27 amb emateu on va guanyar el primer per 3 a 2. En el matx CvoChampion contra AgustiCampio el resultat va ser el mateix a favor de CvoChampion.

A la següent eliminatòria, els enfrontaments decidirien els classificats a la Final del Parlem – Lliga Catalana eSports que es jugarà de forma presencial el proper dia 9 de juliol a les 11:30 del matí. Els matxos de quarts de final van ser Miss_the_Old_u contra Guillembaches, Benlyli contra Tomorrowland, Papuchi43 contra AlteredCarbon27 i Carlesdc contra CvoChampion.

Totes les partides van ser emocionants i els resultats no ho demostren. Tomorrowland i Carlesdc van guanyar per 3 a 0 als seus contraris, mentre que Miss_the_Old_u va guanyar per 3.5 a 0.5 i l’únic participant que va fer un punt sencer va ser Papuchi43 contra AlteredCarbon27.

Per tant, van passar a la final 4 MI que s’enfrontaran virtualment des del mateix local de joc d’Asobu Esports Experience el dia 9 de juliol. Si alguna persona està interessada a assistir-hi, l’entrada és gratuïta i per ordre d’inscripció fins arribar a les places de les butaques.

Sala de joc de la Final Parlem – Lliga Catalana eSports

Tota la sessió d’enfrontaments va ser retransmesa pel MC David Ayza, director del torneig, a través del canal de Twitch i que podeu visualitzar en el canal de Youtube de la pròpia FCE.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr