CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Ahir va començar el Campionat a Padron amb dues victòries molt treballades per part de la nostra selecció. Al matí una primera ronda més difícil del que semblava abans de començar el matx. Partida complicada de la Joana que al final s'ha imposat gràcies als dos peons passats i lligats contra un cavall que no ha pogut aturar-los. En Llibert ha jugat amb precisió i en Guerau amb contundència ha aconseguit una torre neta quan encara estava al mig joc. Per últim, la Júlia no ha pogut puntuar, 1-3 al nostre favor.

A la tarda, amb un canvi d'alineacions de manera que tothom va jugar en aquesta primera jornada, es va vèncer per la mínima. Les dues noies varen posar el 2-0 al marcador. La Joana amenaçava un escac i mat imparable i la Laura havia aconseguit guanyar la dama. La seva rival en veure's en clar desaventatge va abandonar. Després en Sergi signava unes taules que ens donaven la victòria del matx. Igual com al matí, la darrera partida no s'ha pogut guanyar però si el matx.

Avui només quedem quatre seleccions amb dues victòries. I a nosaltres ens toca l'única que ha guanyat totes les partides. Un matx clau el del dia d'avui per seguir aspirant al màxim. En un torneig tan curt, una relliscada és molt difícil de recuperar.

SORT.