CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 9 (16 de març de 2019)

Sabadell Colon Chessy - Barcelona

Barberà - Escola Escacs Salou

 

 

 

 

 

 

Campionat Absolut i Femení 2019

Publicació de la Circular CAT 06/2019 Campionat de Catalunya Absolut i Femení. Convocatòria

 

Inscrits


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

Ahir va començar el Campionat a Padron amb dues victòries molt treballades per part de la nostra selecció. Al matí una primera ronda més difícil del que semblava abans de començar el matx. Partida complicada de la Joana que al final s'ha imposat gràcies als dos peons passats i lligats contra un cavall que no ha pogut aturar-los. En Llibert ha jugat amb precisió i en Guerau amb contundència ha aconseguit una torre neta quan encara estava al mig joc. Per últim, la Júlia no ha pogut puntuar, 1-3 al nostre favor.

A la tarda, amb un canvi d'alineacions de manera que tothom va jugar en aquesta primera jornada, es va vèncer per la mínima. Les dues noies varen posar el 2-0 al marcador. La Joana amenaçava un escac i mat imparable i la Laura havia aconseguit guanyar la dama. La seva rival en veure's en clar desaventatge va abandonar. Després en Sergi signava unes taules que ens donaven la victòria del matx. Igual com al matí, la darrera partida no s'ha pogut guanyar però si el matx.

Avui només quedem quatre seleccions amb dues victòries. I a nosaltres ens toca l'única que ha guanyat totes les partides. Un matx clau el del dia d'avui per seguir aspirant al màxim. En un torneig tan curt, una relliscada és molt difícil de recuperar.

SORT.

Cercador

Galeria Flickr