CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Open Internacional "Ciutat de Barcelona"

 Del 27 de setembre al 5 d'Octubre de 2019

Espai Bota de la Fabra i Coats, c/Sant Adrià 20, Barcelona

Bases català en pdf

Bases castellano en pdf

Rules in english pdf

Inscrits/players

XVI Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Properament

VII Open Internacional Vila de Platja d'Aro (Del 24 de juny a l'1 de juliol)

XLII Open Internacional de Barberà (Del 4 al 12 de juliol)

 

Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques categories sub-14 i sub-16

Del 22 al 25 de juny se celebra el campionat a Pamplona (Navarra)

Partides en directe Sub-16

Partides en directe Sub-14 

Informació Sub-16

Informació sub-14

Galeria de fotos

 

Tercera Ronda gens fàcil pels catalans. Com a cada Ronda, els jugadors s’han esforçat a donar tanta lluita com poden. Avui, la precipitada derrota de la Joana en el segon escaquer, ens ha posat les coses mes difícils. Sort que la Laura ha guanyat ràpidament i ha col·locat el marcador 1-1. Les dues partides restants  ens donaven bones esperances. Al cap de poc en Sergi firmava unes taules per repetició. La seva contrincant no tenia cap mes remei per no perdre. Només ens quedava en Guerau, que amb poc temps i una molt bona sang freda, anava fent endarrere al seu rival. Un canvi obligat de les últimes peces (torre i cavall versus torre i alfil) ha donat pas al rei per començar a menjar els peons de l'ala de Rei, i el Contrincant, ha tombat el rei....

Demà al matí ens enfrontarem a Madrid i caldrà posar totes les energies en el matx. Serà una doble ronda complicada, que ens pot deixar en una bona posició de cara a la ronda de diumenge.

Albert Badosa,

Avui s’ha aconseguit una important victòria contra el País Valencià, malgrat que el retransmissor ens hagi donat, a alguns, un ensurt. En directe, les dues noies havien perdut i el Sergi només aconseguia taules. La victòria d'en Guerau només servia per perdre per la mínima. La sorpresa ha vingut al veure els aparellaments de demà. El resultat era correcte, però a favor nostre. La Laura havia aconsehguit una nova victòria malgrat el que posava a internet.

 

Cercador

Galeria Flickr