CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

 

 

 

L'únic club català que disputava la categoria entra al podi signant una gran actuació. 

L'Escola d'Escacs de Barcelona ha finalitzat en tercera posició a la Divisió d'Honor de la Lliga Espanyola, campionat disputat a Linares del 14 al 20 d'agost. L'equip presidit per Abel Segura i format pels Grans Mestres Baadur Jobava, Aleksandr Rakhmànov, Eltaj Safarli, Fernando Peralta, Marc Narciso i Viktor Moskalenko i per la Mestra Internacional Ana Matnadze ha sumat nou punts en set matxs disputats (cada victòria equival a dos punts), superant per un punt el Mérida Patrimonio Humanidad Ajoblanco i quedant-se a un sol punt del Club de Ajedrez Solvay. El campió ha estat el Sestao Bizkaialde. 

Destacar la gran actuació del georgià Jobava al primer tauler, finalitzant invicte el torneig competint amb els jugadors més forts de la categoria. Qui ha sumat més punts per al club català ha estat Ana Matnadze, amb cinc punts i mig en els set enfrontaments disputats. 

Amb això, l'Escola d'Escacs de Barcelona no només ha complert amb l'objectiu primordial de mantenir la categoria, sinó que, a més, ha entrat al podi de forma més que merescuda en una categoria d'allò més dura. Amb aquesta actuació, els dos equips catalans que han anat a Linares a competir als Campionats d'Espanya de clubs, el Barberà a Segona Divisió i l'Escola d'Escacs a Divisió d'Honor, han aconseguit tornar amb un or i un bronze respectivament. Gran temporada.   

Enllaços d'interès:

Classificacions i resultats finals a Info64

Retransmissió a Chess24

Notícia a La Vanguardia

Notícia al web de l'Escola d'Escacs de Barcelona

Cercador

Galeria Flickr