Entre els dies 27 i 29 de març, a l’Hotel Salou Park, es va disputar el Campionat de Catalunya d’edats Sub-8. A un ritme de joc diferent a la resta de categories, el de 40 minuts més 20 segons d’increment per jugada, es van disputar 8 rondes.

El jugador Pau Bru (Ateneu Colon) va quedar campió de la categoria sense cedir cap punt, aconseguint 8 punts de 8 possibles. El jugador del Poblenou de Barcelona va començar la darrera ronda com a líder i la seva victòria sobre el Jordi Llobet (Ateneu Guissona), que duia 4.5 punts, va reafirmar la posició final.

Podi Sub-8. D'esquerra a dreta: Roman Arjona (Jake), Pau Bru (Ateneu Colon) i Nil Iglesias (La Lira)

A la segona taula hi havia l’enfrontament entre el Joan Villa (Peona i peó), amb 6 punts, i el Nil Iglesias (La Lira), amb 5 punts. La disputa era màxima en el tauler entre el segon i tercer classificat de la provisional. Finalment la victòria se la va endur el Nil Iglesias, aconseguint així la 3a posició final, tot i que els dos jugadors havien estat lluitant durant tot el campionat a les primeres posicions.

El Roman Arjona (Jake), amb 5 punts, va guanyar a la darrera ronda Anton Puigneró (Sant Cugat). Amb aquesta victòria eren 3 esportistes que aconseguien empatar a 6 punts: el Roman Arjona (Jake), el Nil Iglesias (La Lira) i el Joan Villa (Peona i peó), que per desempat van quedar segon, tercer i quart respectivament.

Mencionar a la millor noia, la Silvia Serradell (Vilafranca) que es va endur una placa com a trofeu.

La Silvia Serradell (Vilafranca) recollint el seu premi.

Agrair la participació de tots els esportistes de la categoria en el Campionat i a l'equip arbitral, el Manolo Navarro i la Imma Montoliu, per la seva tasca.

Classificació final

Fotografies Cloenda Sub-8