Com a la pel·lícula “Match Point” de Woody Allen, la pilota va tocar la xarxa i va estar a punt de caure del cantó de l’Escola d’Escacs de Barcelona, però per un “cop de sort” finalment va caure de la part del Colon Sabadell Chessy. Aquest fet és transcendent per l’esdevenir de la Lliga, ja que la victòria dels sabadellencs fa que un dels principals favorits, l’Escola d’Escacs de Barcelona, perdi pràcticament totes les opcions per quedar en primera posició. Per contra, El Sabadell, tot i empatar la primera ronda, depèn de si mateix després d’haver jugat i guanyat contra un dels favorits.

El Barberà continua amb pas ferm i va derrotar per 6 a 4 el Cerdanyola del Vallès, un equip sempre difícil de batre. Hores d’ara el Barberà és l’únic equip de Divisió d’Honor que ha guanyat tots els partits.

El Terrassa, al que molts donaven com a condemnats al descens, va derrotar a domicili el Foment i va demostrar que a la part baixa de la classificació també hi haurà molta lluita.

Banyoles i Sant Josep van empatar i ja no hi ha cap equip en  el grup II sense puntuar.

Pel que fa al grup I, el Mollet va guanyar, amb més facilitat del que calia esperar, el Peona i Peó per 8 a 2.

El Montcada va puntuar per primera vegada amb gran solvència contra el Lleida per 6,5 a 3,5.

El Tres Peons va ser molt superior al que, fins ara, era el líder del grup, el Gerunda, al qual va guanyar per 7,5 a 2,5.

I per últim del Figueres va guanyar, per 6,5 a 3,5  en el local del Sant Andreu.

Barberà, Sabadell, Mollet són els equips, en aquests moments, amb més opcions de guanyar la Lliga a Divisió d'Honor.