Avui s'ha disputat la 4a ronda i un altre cop força taules. Només 4 victòries entre els 10 primers taulers, això sí, gairebé totes disputades. Avui han destronat el líder, en Joan Pedro Ayllón (Tordera) no ha pogut contra en Ricard Brusi (Sant Cugat), que aquest últim es queda sol al capdavant amb 3'5 punts.

Isidre Grau (Sant Quirze) ha perdut contra en Fermí Tejero (Congrès) i en Jaume Anguera (Sant Andreu) contra en Jordi de la Plaza (Sant Cugat), però la sorpresa d'avui ha estat a la partida de l'Emili Simón (Terrassa).  El Mestre Fide ha intentat guanyar, però s'ha trobat amb un Jaume Costa (Granollers-Canovelles) que no li ha deixat. A més, i contràriament al que que ens té acostumats, ha gastat gairebé 1 hora de rellotge, mentre en Simón ha consumit tot el seu temps i han acabat en taules, per escac continu.

A la ronda de demà tenim un duel entre els dos jugadors del Sant Cugat, en Ricard Brusi amb 3'5 punts i en Jordi de la Plaza amb 3 punts. Tanmateix, tots dos encapçalen la classificació per equips. A la resta de campionat hi ha 7 jugadors més amb 3 punts i 13 amb 2'5 punts, atès que s'efectuen tantes taules que fan una Classificació comprimida.

Per demà hi ha programades unes partides ràpides a 5 minuts finish, a partir de les 22 hores, sempre i quan s'inscriguin 10 jugadors, i de moment en tenim 6.

 

Partides en joc.

 

Classificació provisional