En el Mundial de joves que s'està celebrant a Santiago de Compostel·la, i després de 4 rondes, a la categoria sub-8 obert, el jugador Àlex Villa està en el grup capdavanter de la categoria. Un estadounidenc, dos russos, un turc, un xinès i l'Àlex conformen el grup amb 4 punts. En Pau Manel Prada, amb 3 punts, està aprop dels líders. En Xavier Mompel, amb 1.5 punts, tanca el grup de catalans en aquesta categoria.

Àlex Villa, de la categoria sub-8 oberta.

Pel que fa a la categoria sub-8 femenina, la Martina Lázaro està amb 1 punt.

A la categoria sub-10 oberta, el Daniel Salinas, amb 2.5 punts és el primer català de la categoria. El David Teply, amb 1.5 punts i el Dan Clotet i el Raul Marcos amb 1 punt són els altres jugadors de la categoria. Pel que fa a la categoria femenina, hi ha la Laura Toquero, amb 1.5 punts, i la Júlia Pinyol, amb 1 punt.

A la categoria sub-12 oberta, el català destacat és en Gerard Añó, amb 3 punts, mentre que l'Arnau Parra, el Jordi Camprubí i l'Aitor Funes tenen 2 punts. L'Arnau Sanchez té 1 punt. A la categoria sub-8 femenina, l'Arami Lobo té 2 punts mentre que la Judit Barat té 0 punts.

 

Pàgina d'info64