COMUNICAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS

AJORNAMENT CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EDATS 2020

Arran de la situació excepcional que estem vivint derivada de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, i després de parlar amb els agents implicats, la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Escacs ha decidit ajornar el Campionat de Catalunya d’Escacs d’Edats 2020 que s’havia de disputar a la Pineda (Vila-seca) del 4 al 9 d’abril.

Es retornaran íntegrament els imports pagats per les famílies. La Federació abonarà les inscripcions, i els que van fer les reserves a l’Hotel hauran de contactar amb Viatges Tarraco. En tots dos casos hauran d'enviar un correu electrònic amb el número de compte, el nom de l'esportista/es i el nom del titular del compte.

S’estan estudiant diferents alternatives, amb unes noves dates, per celebrar el torneig. Després de valorar les diferents possibilitats es comunicarà via circular, que no serà abans de la finalització de la situació actual.

En aquest mateix sentit, la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Escacs ha decidit cancel·lar el Campionat Absolut i Femení 2020, que s’havia de disputar al mateix lloc del 9 al 13 d’abril.

La Final de la Lliga de Promoció sub12, que s’havia de disputar a Barcelona (Guinardó) el 18 i 19 d’abril, s’ajorna indefinidament.

La resta de competicions queden a l’espera de com es desenvolupa la situació actual en les properes setmanes.

Barcelona, 17 de març de 2020