La Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, de la Generalitat de Catalunya engega la campanya de la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea que es celebra simultàniament a tota Europa entre el 23 i el 30 de setembre.

Fem una crida a les escoles i centres educatius, entitats esportives, centres de treball, universitats, ajuntaments, esportistes i influencers a sumar-s'hi practicant esport i activitat física, donant d'alta les iniciatives d'aquesta setmana a la plataforma de registre d'activitats i fer-les extensives a tota la ciutadania mitjançant els espais webs, xarxes socials, utilitzant les etiquetes #BeActive #esportcat.

Podeu:   

  •  Organitzar sortides a l'aire lliure que promocionin la pràctica en espais oberts urbans i/o naturals
  •  Abordar amb l'alumnat dels centres educatius, en diferents assignatures, la necessitat dels hàbits de pràctica actius, consums i alimentació saludables.
  •  Organitzar jornades de portes obertes, proposant demostracions d'activitats físico-esportives, sessions de prova, exposicions i xerrades de promoció de la vida activa i els seus beneficis.
  •  En els centres de treball, proposar a treballadors i treballadores, pautes d'activitat física per fer durant l'horari laboral.
  •  Anomenar persones ambaixadores destacades de la comunitat com a referents de bons hàbits esportius, vida activa i saludable.
  •  Posar la imatge #BeActive en lloc visible de les instal·lacions, com a establiment o organisme promotor de l'esport i la salut.