Grup 1  Grup 2  Grup 3  Grup 4
Tordera Tàrrega Gran Penya Tarragona
Platja d'Aro Torà Sant Josep B Cambrils
Guixolenc Balaguer Sant Adrià Lira Vendrellenca
Cassà Vilafranca Sant Boi B Masdenverge
Granollers Peona i Peó B Cornellà Peó Vuit
Montmeló Santpedor Jake Amposta
Foment B Cardona Ideal Clavé La Lira
Barcelona B Badia Barberà B Sant Feliu
Sabadell B Sant Andreu B Rubí Hospitalet
Vila Olímpica Catalunya B Tres Peona B Espiga

El divendres dia 17 de novembre, a les 17 hores, al local social de la FCE (Sant Adrià, 20 de Barcelona), es realitzarà el sorteig públic de la formació dels grups de SEGONA DIVISIÓ de la Lliga Catalana 2018. El sorteig dels números d'ordre es farà a l'Assemblea de Clubs del dia 25 de novembre.

Jan Travesset (Sant Andreu) i Gerard Añó (Peó Vuit) van certificar la seva condició de favorits guanyant amb comoditat els seus respectius torneigs. Gerard va fer 4,5 punts de 5 possibles i Jan va guanyar totes les partides llevat de la darrera que va perdre. Bones actuacions de Nicolas Jiménez (Peona i Peó), segon a Sub-12 i Edgar Roca (Sant Andreu), tercer empatat a punts amb Bernat Xifra (Gerunda). Joan Moles (Santa Eugènia), segon i Domene Mulyukov, tercer (Escola Salou) van completar podi a la categoria sub-10 amb destacades actuacions.

Al repartiment de premis van assitir el fill d'Arturo Pomar, Eduard Pomar i el seu fill, net de l'Arturo.

La Federació va ser representada per Pere Reginaldo i Jordi Parayre.

Espectacular inici del Magistral Ciutat de Barcelona, amb només unes taules i quatre victòries. Cal destacar l'emocionant partida d'Hipòlit Asís i Àlvar Alonso amb l'entrega de dos cavalls per part del blanc. Fessinet i Vocaturo van saber desequilibrar i guanyar unes partides aparentment igualades, mentre que Grigoryan va aprofitar molt bé les imprecisions de Muñoz a l'obertura.

Aquesta tarda comença el Memorial Arturo Pomar amb la participació de les categories sub-10 i sub-12.

Ronda 1 el 09.11.2017 a las 16:30

       

SNo.

 

Nom

 

Nom

SNo.

 

1

IM

Asis Gargatagli Hipolito

GM

Alonso Rosell Alvar

10

1-0

2

GM

Grigoryan Karen H.

GM

Munoz Miguel

9

1-0

3

GM

Peralta Fernando

GM

Fressinet Laurent

8

0-1

4

GM

Gomez Garrido Camilo Ernesto

GM

Gledura Benjamin

7

½-½

5

GM

Vasquez Schroeder Rodrigo

GM

Vocaturo Daniele

6

0-1

 

El proper dia 18 de novembre es jugarà al Centre Penitenciari de Quatre Camins el Ier Torneig d’Escacs.

Serà una molt bona jornada on els interns podran gaudir d'una tarda per a ells inoblidable.

Les partides es jugaran a 10 minuts a finish. Començaran a les 15:30h i cal estar a la porta del centre a les 15:00h.

Inscripcions abans del 10 de novembre amb el següent formulari:

INSCRIPCIONS

Places limitades a 25. Un cop cobertes es tancarà la inscriopció.

La 17a Festa dels Súpers, que es presentava amb el lema 'Connectem', es va tancar aquest diumenge a la tarda amb una assistència total de 330.000 nens i nenes i les seves famílies a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc. La Federació Catalana d'Escacs ha participat per primera vegada.

El Campionat d'Espanya de Veterans s'ha celebrat a Altea, València, entre els dies 7 i 15 d'octubre comptant amb la participació de 124 jugadors.

En la categoria +65, Emili Simón Prats, amb 7 punts, ha guanyat el campionat. Alberto Pastor, ha ocupat la segona plaça. En tercera posició ha finalitzat Mihail Suba amb 6,5 punts. Guillem Buxadé i Josep Fernández han fet una bona actuació amb 6 punts.

Héctor Elissalt Cárdenas s'ha proclamat campió en la categoria +50 sumant un total de 8 punts. Amb els mateixos punts ha finalitzat Luis María Campos Gambuti qui ha ocupat la segona posició. Manuel Ángel Roche Simón ha completat el podi amb 6,5 punts. El primer català ha estat Ricard Brusi amb 5 punts.

Partides

Clasificació en Info64 (50+)

Clasificació en Info64 (65+)

Galería de Fotos

Hem rebut la terrible notícia de la defunció en accident de tràfic de Mònica Luengo, mare d'un nen escaquista de l’Associació Paretana d'Escacs que ha participat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya d'Edats per Equips.

La Junta directiva, personal i col·laboradors externs de la Federació Catalana d'Escacs volem transmetre el nostre sincer condol i immensa tristesa per aquesta notícia. El nostre suport a la família, amics i socis del club.Del 29 de setembre al 7 d’octubre de 2017 es va celebrar la 83a edició del campionat d’Espanya d’escacs en categoria individual Absoluta. Enguany es va disputar a Las Palmas de Gran Canaria.

En el torneig hi van prendre part 154 participants de disset federacions de l’Estat espanyol i una d’andorrana.

El GM Ivan Salgado López, de la federació gallega, es va proclamar campió estatal després d’aconseguir 7,5 punts. En el podi el van acompanyar el GM David Antón Guijarro i el GM Daniel Forcen Esteban, que van quedar segon i tercer respectivament.

Pel que fa als participants catalans, els més destacats van ser l’ IM Hipolito Asis Gargatagli i el GM Marc Narciso Dublan, que van finalitzar en la desena i onzena posició amb un total de 6,5 punts.

Durant el transcurs del campionat no s’hi va registrar cap incidència a destacar i durant nou dies els participants i aficionats van poder gaudir dels centenars de partides que s’hi van jugar.