Avui, dia 21 de maig, ha començat el XXXIIè Campionat de Catalunya de veterans a l'Hotel Palas Pineda de Vila-seca. Aquest any, la inscripció ha estat de 45 jugadors, més baixa que anys anteriors, i en la primera ronda hem tingut diverses sorpreses: Lluís Coll (Catalonia) que jugava amb blanques contra Fernando Sanz (Jake) i on va arribar a estar perdut en algun moment de la partida, va aconseguir les taules ja que el jugador de negre no va saber trobar la jugada clau per aconseguir el punt sencer. A priori, interessant partida entre Andres Rojas (Sant Marti), campió de la prèvia de Barcelona, ​​contra Emili Simón (Terrassa), campió de l'edició de la Final de l'any passat. Va ser molt interessant i molt disputada, a més de ser la darrera en acabar, imposant-se el jugador terrassenc.

 

Sorpreses a les partides entre Pedro Valarezzo (Castelldefels) contra Josep Fernandez (Aragonès) i Jordi Marchador (Masnou) contra Eloi Tolda (Amposta), on van guanyar els jugadors Valarezzo i Tolda de les seves respectives partides. En Fermí Tejero (Congrés), amb negres, es va deixar mig punt davant Juan Jose Tort (Congrés).

 

Com activitat paral·leles al torneig de veterans, i s'organitza des de fa anys, es portarà a terme un torneig de Parxís, Domino i de ràpides que tindran lloc el dimecres, dia 25 de maig, a les 22 hores.

 

Jaume Bosch