El dia 28 de novembre es va jugar la darrera ronda del I Magistral de Barberà on les opcions al títol, o al podi, estaven molt obertes. Krysa, Studer i Grigoryan, amb 5 punts, encapçalaven el torneig.

La primera partida en acabar va ser la d'Oratovsky amb Peralta, taules després de gairebé 3 hores de partida. Taules també a la taula 1 fent que Krysa acabi un gran torneig amb 5,5 punts. Gran victòria de Daniel Alsina, la primera del torneig, davant d'un Cheparinov que finalitza un torneig que ha estat una costa amunt constant. Grigoryan aconsegueix unes taules davant Muñoz que semblava tenir una millor posició, però no hi va fer la millor rematada per part de les negres i per tant, repartiment del punt. L'última partida en finalitzar va ser la de Narciso enfront de Studer, qui es jugava el torneig amb Krysa i Grigoryan. Després d'un final de peons agònic es van signar les taules i d'aquesta manera va finalitzar el torneig.

Karen Grigoryan, campió del I Magistral Internacional d'escacs de Barberà del Vallès

El torneig emocionant fins l'última partida. Molt disputat, propi d'un màster d'alt nivell. En el lliurament de premis, vàrem gaudir de l'agradable companyia del nostre Alcalde, Sr. Xavier Garcés, el regidor d'Esports Joan Muñoz, i el Tècnic d'esports, Jordi Ruiz. El Sr. Garcés va felicitar l'organització, als àrbitres i participants i va desitjar la celebració amb normalitat l'open de 2021. El pòdium v a ser format pel campió, l'armeni Karen Grigorian, sub-campió l'argentí Leandro Krysa, i tercer classificat el suís Noel Studer. Un brillant setè lloc per al jugador local Dani Alsina.

Volem agrair a tots ells la seva participació i felicitar-los.

Resultats: https://cutt.ly/Jhj3kFw

En el torneig online per aficionats que s’ha celebrat en les mateixes dates, del 20 al 28 de novembre, s’han repartit llibres  i jocs d’escacs als guanyadors de cada jornada. Els guanyadors han estat Eric Alves, Marti Torrent, David Gómez, Marc Pera i Raul Tomay. 

El no s'ha pogut fer l’homenatge dels i les protagonistes de les 42 edicions de l’Open Internacional de Barberà del Vallès del 1979 al 2019. Esperem poder-ho celebrar en la propera promoció que farem de l’Open 2021 en el primer trimestre de 2021. 

Club d'Escacs Barberà