Recentment s’han aixecat la majoria de restriccions sanitaries i és per això que l’organització del Campionat de Catalunya per equips d’edats permetrà l’entrada a un número màxim de delegats a la sala de joc. 

Durant la primera ronda, s’entregaran acreditacions als delegats inscrits amb els equips, però per evitar aglomeracions a la sala de joc, només s’entregarà 1 per a cada 2 equips d’un mateix club amb un màxim de 3 acreditacions.

Així mateix, es demana als delegats que ajudin a no sobrepassar un número de persones dins de la sala de joc. 

FUNCIONS DEL DELEGAT

  • El delegat de l’equip té una funció administrativa, presentant les alineacions, vetllant per l’actitud correcta dels esportistes, col·laborant en la confecció de l’acta de l’encontre i presentant les reclamacions que s’escaiguin.

  • El delegat s’abstindrà de qualsevol intervenció durant la partida, excepte en el que s’indica a l’article següent.

  • El delegat està autoritzat a consellar a un esportista del seu equip per realitzar o acceptar una oferta de taules, sense donar cap comentari o informació addicional referent a la partida. Qualsevol conversa dels esportistes amb el delegat s’haurà de realitzar amb la presència d’un àrbitre, i haurà de ser amb informació breu. Es podrà dir a un esportista que “accepti les taules” o “ofereixi taules”. Preguntat per un esportista si s’ha d’acceptar una oferta de taules, podrà contestar “sí”, “no”, o delegar la decisió en ell No podrà intervenir de qualsevol altra forma.

  • En qualsevol cas, el consell del delegat no és vinculant i el jugador té la decisió final. En qualsevol cas, el delegat no pot actuar en nom del jugador.

  • El delegat, quan observi una partida, es col·locarà darrere dels seus jugadors per a que no puguin fer contacte visual ni posar nerviós al jugador de l’equip contrari.

  • El delegat de l’equip podrà delegar, de forma excepcional i per un motiu de força major, les seves funcions en una altra persona. La petició es farà per escrit previ a l’àrbitre principal que apreciarà o no aquesta força major.

  • Les possibles reclamacions que puguin existir durant el campionat, només les podrà fer el delegat titular de l’equip reclamant.

 

Se segueix prohibint l’entrada de qualsevol tipus d’aparell electrònic i dispositiu mòbil a la sala de joc. En el cas que es tingui possessió d’un i, a més, soni o es faci ús, perdrà la partida en joc.

En cas que li soni aquest dispositiu a un delegat, se li prohibirà l’accés a la sala de joc durant aquesta ronda i la següent. En cas de reincidència no podrà accedir a la zona de joc durant la resta del torneig.

Recordem que el dia 27 d'octubre a les 19:00 hores hi haurà la reunió de delegats i que, la setmana que ve s’enviarà l’enllaç a tots els delegats inscrits perquè hi puguin assistir. Si alguna família té preguntes respecte el torneig, li pot dir al seu delegat i que aquest les transmeti a la reunió.