Somriures i llàgrimes .., però un Bronze més per a la Delegació Catalana

Ja hem acabat el Sub-16 i la Delegació Catalana s'ha quedat amb la mel als llavis, amb l'or que tocàvem ja amb els dits de la Joana Ros en el Femení. 

 

Llegeix més...

Joana Ros aconsegueix el Títol de WFM amb les seves taules d'avui.

La Joana Ros abans de començar la ronda.

Finalitzades les 6 primeres Rondes del Sub-16, podem dir que el torneig està molt interessant.... 7 jugadors catalans entre els 31 primers classificats amb opcions encara de tot.

Llegeix més...

Jornada molt intensa i important, disputada en el dia d'avui amb jornada doble.

Tenim molt bones sensacions amb la Joana Ros que encara que ha patit bestretes de temps en les partides d'avui les ha solventat amb gran habilitat estratègica. La primera partida del matí amb negres per enmarcar, amb una reubicació del seu alfil negre que ens ha deixat a tots maravellats. A la tarda, ha hagut de patir un plantejament inferior d'obertura però ha sapigut donar-li la volta, encarà que el contrari ha trobat el recurs de les taules per repitició.

De moment la Joana, amb 4,5 punts, és la primera de la nostra delegació.

Llegeix més...

Del 15 al 20 de Juliol estarem disputant el Campionat d'Espanya en la Categoria Sub-16.

La Delegació Catalana compte amb 23 representants, amb 16 jugadors i 7 jugadores.

En aquesta categoría Sub-16 destaquem el nivell que trobem entre els escaquistes, amb 3 Mestres FIDE de nois i 2 Mestres FIDE de noies, i destacar especialment la participació del número 1 del Rànquing i guanyador l'any passat del Campionat del Món Sub-14 a Grècia, l'aragonés Pedro Antonio Ginés Esteo.

Llegeix més...

Novena ronda

Avui dissabte farem l’última partida d’aquest torneig, que començarà a les 9:30 del matí. Serà un dia de somriures i llàgrimes. Els pares els tindrem entretinguts, no mirant la retransmissions sinó fent les maletes.

Per sort no hem tingut cap enfrontament entre catalans. A mesura que avança el matí els jugadors acaben, uns amb més sort i altres amb menys.

Un altre dia que hem tancat sala, dos taulers han estat jugant fins a les 13:30, amb diferents resultats.

 

Llegeix més...

Quarta ronda

Després de la tarda de descans, avui dimecres a les 10 hores, comença la quarta ronda. 

Jan Travesset en plena partida i en segon terme, d'esquerra a dreta, el Roger Bernadó i l'Edgar Roca. 

Avui no tindrem gaires patidors, ja que molts pares en aquests moments han anat a banyar-se a la platja. Ells faran, s’estan perdent els 14 taulers que tenim a retransmissió.

Llegeix més...

Tercera ronda

La ronda d’avui dimarts ha estat a les deu del matí, i a la tarda tindrem descans, que alguns aprofitaran per anar a jugar al fútbol i d'altres a descansar.

Hem tingut catorze taulers en retransmissió, i algun que altre entrenador el teniem amb pujades i baixades de tensió.

Llegeix més...