La tercera jornada ens ha deixat moltes partides emocionants. El Jordi Linares ha perdut la seva primera partida però ha guanyat la segona en un final llarg i d'infart. Dues planilles han fet falta per tombar la fortalesa del rival en un final de dama contra cavall i torre, molt ben jugat pel Jordi. Curiosament, la jugada clau ha estat un error garrafal del rival regalant la seva torre. No obstant, els dos han mostrat un molt bon nivell. El Jordi es coloca amb 5 punts de 6, i en una posició inmillorable per demà, cara a assaltar el podi. Tota la delegació està molt emocionada amb la possibilitat de tenir un jugador en les posicions d'honor.

El Joan Villa ha estat un altre dels protagonistes de la jornada, guanyant la seva primera partida en un brillant final que ha arrancat l'aplaudiment i els 'oles' de tots els pares i mares que seguim les partides a través del mòbil, just a l'entrada del recinte de joc. Llàstima que la segona no l'hagi pogut guanyar, però tot i això es col·loca amb un excel·lent 4 de 6, amb possibiiltats de guanyar el millor Sub-7 del campionat.

El Pau Mulet ha començat de forma excel·lent, guanyant amb solvència la seva primera partida, i presentant les seves credencials com a candidat als llocs capdavanters. La sisena ronda, però, li ha tocat l'Alvaro Torres (Madrid), el principal favorit i líder amb 6 de 6, i tot i oferir força resistència, ha acabat perdent. El Pau es posa amb 4 de 6 i amb tota la il·lusió per acabar demà en una bona posició a la general.

El Guillem Torres ha seguit la seva particular remuntada, guanyant els dos matxos d'avui amb contundència. Ara està amb 4 de 6, un resultat molt més coherent amb el seu nivell. Ha demostrat que el 0 de 2 inicial només va ser la conseqüència d'un dia desafortunat. Demà també lluitarà amb il·lusió per quedar dins el top-10.

L'Adrià Pérez, després de les recomanacions dels seus entrenadors, ha aconseguit jugar amb més pausa que els dies anteriors i això s'ha notat en el seu joc. Ha perdut la primera, tot i que ha tingut força opcions per emportar-se la victòria, i ha guanyat el segon matx. Porta 3 de 6, i té moltes ganes de guanyar les dues partides de demà per acabar amb un digne 5 de 8.

L'Adrià Colon ha perdut la primera partida però ha guanyat la segona. El nostre jugador necessitava molt aquesta victòria per pujar els ànims. Tots ens hem alegrat molt per ell. Porta 2 de 6, i segur que demà caurà algun punt més.

Finalment, la noticia del dia és que la nostra benjamina, la Nuria Linares, ha fet el seu primer punt. Ha sortit molt contenta i tota la delegació ho ha celebrat amb efusivitat. Ha estat un moment molt bonic i inoblidable. Aquí teniu la fotografia de la Nuria, amb una amigueta, més que contenta.

La Nuria just al sortir de la sala de joc.

 

Demà, el dia promet emocions fortes. Com diria el Rafa Nadal: "¡Vamos!"

 

Resultats de la 6a ronda