L’expedició catalana es disposa a començar la categoria sub10 a Salobreña. Aquesta vegada 14 jugadors/es són els integrants de l’expedició (Daniel Àlvarez, els germans Ainhoa i Asier Casares, Arnau Castillo, els germans Àlex i Biel de Lomas, l’Aitor Funes, l’Oriol Garcia, en Nicolas Jimenez, en Ruben Lajarin, en Marc Martínez, en Josep Navajas, l’Edagar Roca i en Jan Travesset). Cal destacar que en aquest torneig hi ha un alt nivell i molt jugadors ja és el segon any que el juguen.

Fins ara s’han disputat tres rondes on s’ha pogut veure un alt nivell dels tots els jugadors de les diferents comunitats. En la primera ronda, la meitat dels nostres jugadors aconseguiren guanyar la partida, mentre que la resta la va perdre. Cal destacar la primera victòria de la nostra jugadora femenina (Ainhoa Casares) després de més de 100 jugades. També es van estrenar en Daniel Àlvarez, en Ruben Lajarín, l’Arnau Castillo, Jan Travesset, Nicolàs Jiménez i l’Àlex. de Lomas

En la segona ronda, els resultats ja van ser més variats, 5 victòries, unes taules i vuit derrotes. Val a dir, que un dels encontres ja va ser entre jugadors catalans (Nicolas Jimenez i l’Alex De Lomas) i el resultat final es va decantar a favor d’en Nicolas. Per altra banda, en Jan Travesset que va fer una partida molt llarga al matí, va tancar la sala. Després de tres hores de joc va tenir una gran ocasió per guanyar la partida, però un petit descuit el va conduir a perdre la partida. Per últim, l’Aitor, en Biel i l’Asier van tenir partides relativament senzilles on van guanyar i es van poder estrenar en el seu marcador personal.

La tercera ronda, ha estat més fructífera on s’han aconseguit 6 victòries, 4 taules i 4 derrotes. En aquesta ronda, el Jugador Daniel Àlvarez ha jugat davant en número 2 de rànquing el canari d’origen xinès Lin Yingrui. La partida ha estat molt igualada on el jugador català ha lluitat fins al final la seva posició, però no ha pogut aguantar i ha acabat cedint el punt. També en aquesta ronda tres jugadors ja s’han pogut estrenar (l’Edgar,l’Oriol i en Josep). També en alguna de les partides que han acabat en taules, en Biel hagués pogut aconseguir la victòria ja que en certs moments de la partida tenia material d’avantatge.

En aquests moment els punts dels nostres jugadors són els següents: al capdavant dels catalans trobem en Nicolàs Jiménez amb 2.5 punts (cedint només unes taules), amb 2 punts en Daniel Álvarez, l’Arnau Castillo, en Ruben Lajarín, l’Àlex de Lomas i en Jan Travesset. Amb 1.5 punts tenim l’Aitor Funes i en Biel de Lomas, amb 1 punt l’Ainhoa i l’Asier Casares, en Josep Navajas, l’Oriol Garcia i l’Edgar Roca. Per últim en Marc Garcia que esperem i l’animem a que pugui estrenar-se en la següent ronda.

Demà es farà la foto oficial de grup, ja els nostres jugadors aprofitaran la tarda per descansar i preparar la següent ronda 4. Aquesta ronda ja trobem un altre encontre català interessant entre en Ruben Lajarin i en Daniel Alvarez. Ànims a tots!

(29/06 - 04/07) - 15 Salobreña,