Rondes 7-9

Després de recuperar les forces a la tarda de descans de dijous, els jugadors catalans es disposen a enfrontar la recta final del campionat. El cinquè dia competició (rondes 7 i 8) són molt importants per tal d’aconseguir quedar en bones posicions o en el podi. La setena ronda, es van aconseguir 10 victòries, un empat i tres derrotes. Van ser una gran ronda, però les tres derrotes van pesar molt, ja que en Nico Jiménez i l’Arnau Castillo jugaven en els taulells 8 i 10 respectivament i van perdre les opcions que tenien per anar cap al podi després d’haver fet partides molt bones. La resta de jugadors (Daniel, Ruben, Jan, Josep, Asier, Biel, Ainhoa, Alex, Oriol, Aitor i Marc) van fer partides molt disputades i es troben ben posicionats per millorar la seva classificació general.

La vuitena ronda es van obtenir 6 victòries, dos empats i 6 derrotes, fent que la puntuació després de la penúltima ronda dels jugadors catalans quedés de la següent forma:

Nom

Punts

Jimenez Munoz, Nicolas

5.5

Alvarez Albiol, Daniel

5.5

Castillo Dalmau, Arnau

5.0

Travesset Sagre, Jan

5.0

Roca Planas, Edgar

4.5

Casares Bonals, Asier

4.0

Casares Bonals, Ainhoa

4.0

Navajas Alvarez, Josep

4.0

Lajarin Serra, Ruben

3.5

De Lomas Busquets, Biel

3.5

Funes Ostos, Aitor

3.5

Garcia Gil, Oriol

3.0

De Lomas Busquets, Alex

3.0

Martinez Gamiz, Marc

2.5

Com es pot veure tots van estar agrupats per tal d’afrontar l’última ronda del torneig, i aspirar entrar entre els 10 primers de la classificació general.

La novena ronda, els jugadors van acusar el cansament de les rondes anteriors així com per alguns d’ells la novetat de jugar el campionat d’Espanya per primera vegada. El bagatge final d’aquesta ronda va ser de dues victòries, dos empats i deu derrotes, esvaint-se tota possibilitat de quedar entre els 10 primers de la classificació general.

Al final, el campionat se l’endugué el jugador canari d’origen xinès Lin Yingrui que va romandre invicte durant tot el torneig. Respecte a la resta de posicions del podi van ser pel gallec Ruben Fernandez i pel Navarrès Manex Reguillaga. El primer femení va ser per la jugadora Lulu Zhou de Madrid.

En finalitzar el torneig es va realitzar el repartiment de medalles per a tots els jugadors després del seu treball i esforç realitzat.

Per últim i per part de tots, volem agrair al recolzament incondicional mostrat pels pares, tant pels que es trobaven en el torneig en si, com pels que estaven a Catalunya. També donar gràcies a tots aquells entrenadors i ajudants tan de la federació com personals que han donat suport als seus jugadors analitzant partides i preparant-les. Moltes gràcies a tothom.