EL tercer dia de competició (dues rondes al matí i una a la tarda) ha estat dur. En la primera ronda matinera, els nostres jugadors estaven frescos i s’han obtingut quatre victòries (Nil, Martí, Joan i Gerard), un empat dels nostres jugadors catalans que s’enfrontaven entre ells (Aleix i Lucas) i quatre derrotes (Arami, Laura, Mihael i Dan). Amb aquests resultats, en Gerard es troba amb 5 de 5 i comença a afrontar el liderat del torneig empatat a punts amb en Javier Habans i en Daniel Diaz.

La segona ronda del matí s’ha presentat molt dura. Hi ha 4 jugadors catalans en els 6 primers taulells (foto). En Gerard Añó s’enfrontava amb el navarrès Javier Habans, i després d’un començament molt bo on ha començat guanyat una peça, la pressió de la partida, ha fet retornar la peça i al final ha cedit el punt. Per altra banda, en Joan ha guanyat amb facilitat la seva partida i s’ha posat amb 5/6 i ha agafat el grup capdavanter de nou. En Lucas, després d’una partida molt bona i sense errors ha acabat en taules i l’Aleix ha perdut el seu respectiu matx. EN aquesta ronda, cal destacar també les victòries de l’Arami, en Mihael i la Laura que portaven vàries rondes sense poder anotar. En Nil, en Martí i en Dan han acabat perdent els seus respectius matx. Val a dir que el cansament comença a passar factura sobre el taulell i algunes jugades són més difícils de veure.

A la tarda, s’ha jugat la tercera ronda de la jornada. En Joan Moles ha jugat en el segon taulell, i després d’arribar a un final difícil ha acabat cedint el punt. Tot el contrari, li ha passar a en Gerard (4t Taulell), en què una petita distracció ha fet que es deixés una peça, però la constància i la lluita ha fet que pogués recuperar-la i acabar guanyant la partida. En Lucas per la seva part a perdut la partida i l’Aleix Miró ha entrat en un final amb peó de més i ha fet unes bones taules. En Nil i en Mihael han guanyat les seves partides. En Dan, la Laura i en Martí han perdut bat amb l’Arami ha lluitat i ha acabat amb un final amb peó de més i alfils de diferent color obtenint unes meritòries taules. La puntuació dels catalans després de la ronda 7 és la següent: Gerarg Añó 6 punts, Joan Moles 5 punts, Aleix Miró i Lucas Puente 4.5 punts, Nil Garcia 4 punts, Mihael Shneyderis 3 punts, Martí de la Riba i Arami Lobo 2.5 punts, Dan Clotet 2 punts i Laura Toquero 1.5 punts

Demà toca les rodes decisives on en Gerard i seguidament d’en Joan poden optar anar cap al podi. L’emparellament a la part superior del torneig és: Daniel Diaz contra Gerard Anó i en la segona taula Carlos Villagordo contra Javier Habans que decidiran les primeres posicions abans de la darrera ronda. La resta de participants catalans també tenen encontres molt durs i els animem a què guanyin i puguin escalar posicions. Ànims a tots!