Be, ja ha començat el Campionat d’Espanya de Seleccions SUB-14. Ahir vàrem arribar poc després de les 8h del vespre a l’aeroport de Santiago. Ens vingueren a buscar en dos cotxes. Primer, vàrem marxar les noies i jo mateix per poder estar a la reunió de delegats, i el Michael es va quedar amb els nois esperant que el taxi deixés als andalusos a l'hotel. A la reunió de delegats es va canviar el descans de demà al matí per la tarda. Es va preferir jugar al matí i així disposar de tota la tarda lliure. Ens fan un preu especial a tots els participants en un parc aquàtic aquí a Padrón.

Finalment, a quarts d’onze vàrem entrar tots junts a sopar. Encara faltava alguna selecció més per arribar i per això l’aparellament no es va fer fins gairebé les dotze de la nit.

Avui després d’esmorzar, el Michael ha preparat les partides i a les 10h estàvem a la sala per començar. Després d’uns breus parlaments ha començat la ronda. Hem guanyat el matx per 3-1. Hem tingut una mica de sort ja que també hagués pogut ser un 2-2. De fet, només els canaris (els rivals de la tarda) han aconseguit el 4-0. 

Ja hem dinat, i un cop coneguts els jugadors canaris que jugaran la segona ronda, el Michael està preparant el matx.

Aquesta nit més.