Rondes 7-9

Queden dues jornades (tres rondes) per a la finalització del campionat d’Espanya sub 10.

Al capdavant del torneig (ronda 7) el navarrès Javier Habans ha tornat a guanyar i es reafirma en la primera posició en solitari.

Respecte els catalans, en aquesta ronda hi ha hagut dos encontres (en Gerard Añó contra la Foix Torrents (1-0) i en Jaume Alcon contra en Leo Gardner (taules)). Al capdavant de l’expedició hi ha hagut tres derrotes (Asier Casares, Lucas Puente i David Acevedo) que compliquen accedir a les posicions capdavanteres del campionat així com poder optar a les medalles. La resta de catalans han fet 3 taules (Jordi Camprubí, Arnau Parra i Juan Alber Garcia), 8 victòries (Aleix Miró, Aran Gasull, Mihael Shneyderis, Martí de la Riva, Carlos Blasco, Roger Bernadó, Dan Clotet i Aramí Lobo i 4 derrotes més (Adam Sultygov, Pol Ortiz, Ilya Shneyderis i Andrés Fernández).

A la ronda de la tarda (ronda 8), a la zona capdavantera del torneig, en Javier Habans ha cedit mig punt davant el valencià Màxim Bellver, posant més emocionant el torneig i a falta d’una ronda, encara està tot per decidir.

Respecte els catalans, s’han disputat dos encontres entre companys de l’expedició (Asier Casares contra Arnau Parra (1-0) i Jaume Alcon contra Roger Bernadó (0-1)). A més a més s’han obtingut 11 victòries (Lucas Puente, Aleix Miró, Gerard Añó, Aran Gasull, Leo Gardner, Foix Torrents, Juan Alber, Dan Clotet, Adam Sultygov, Pol Ortiz i Andrés Fernandez), i 7 derrotes (Jordi Camprubí, David Acevedo, Martí de la Riva, Carlos Blasco, Mihael Shneyderis, Arami Lobo i Ilya Shneyderis).

Després d’aquesta ronda hi ha hagut una bona remullada a la piscina amb alguna que altra sorpresa afrontar la recta final del torneig.

A l’última ronda del campionat està tot per decidir en la capdavantera del campionat on el jugador sub8 Javier Habans ha cedit el punt davant l’asturià Diego Vergara. Fent que en la classificació final hagi quedat un triple empat amb 7.5 punts.

Pel que fa als catalans, els dos millors han estat en Gerard Añó i l’Aran Gasull amb 6 punts cadascun. La resta, així com la seva posició final es troben en la següent taula:

Posició

Nombre

Pts.

22

Ano Pla, Gerard

6,0

30

Gasull Batiste, Aran

6,0

33

Miro Arbelaes, Aleix

5,5

39

Bernado Lopez, Roger

5,5

40

Casares Bonals, Asier

5,5

45

Gardner, Leo

5,5

48

Puente Fernandez, Lucas

5,0

53

Camprubi Juanola, Jordi

5,0

59

Parra Ordorica, Arnau

5,0

60

Soultygov, Adam

5,0

69

Torrents Busquet, Foix

4,5

73

Acevedo Egido, David

4,5

75

Ortiz Padro, Pol

4,5

84

Clotet Mas, Dan

4,0

85

Blasco Pomarol, Carlos

4,0

87

Alcon Llosada, Jaume

4,0

88

De la Riva Reina, Marti

4,0

89

Garcia Caro, Juan Alber

4,0

98

Shneyderis, Mihael

4,0

127

Fernandez Sospedra, Andres Adria

3,0

131

Lobo Pereira, Arami

2,5

132

Shneyderis, Iliya

2,5

El desenllaç del triple empat produït al capdavant del torneig s’ha decantat pel Javier Habans, seguit de l’asturià Diego Vergara i l’andalús Ciro Revaliente

Per acabar s’han fet l’entrega de les diferents medalles a tots els jugadors

Per acabar voldria donar l’agraïment a la Cristina Bosch per la seva preocupació durant tot el torneig, així com el suport que ha mostrat els pares en tot moment.

Una abraçada a tots!