Avui, en general, no ha anat malament per als nostres esportistes. I més si comptem els tres enfrontaments entre catalans del matí i un quart a la tarda entre el Jaume Ros i l'Andrea Jausàs.

Després de la doble ronda tenim tres jugadors entre els 10 primers i imbatuts. A destacar el primer lloc en solitari d’en Gerard Ayats, que al matí ha guanyat al 3er del rànquing, el també català Guillem Porta, i a la tarda al 1er del rànquing, el MF Iñigo López. Demà li tocarà jugar amb el 4rt, l’andalús Lance Henderson campió actual de la categoria SUB-14.

Els altres dos imbatuts, que només han cedit dues taules, en Xavier Povill al segon tauler contra l’Iñigo Lopez i al 3er tauler l’Hèctor Sama que es trobarà l’altre MF del Campionat, en Francisco Orantes.

Demà al matí sisena ronda al matí i a la tarda el segon i darrer descans. En aquesta ronda un nou enfrontament entre catalans, el gironí Jaume Rovira s’enfrontarà al lleidatà Ferran Solé. A més dels tres primers taulers que hem comentat, està en Jaume Ros amb 3,5 punts i un grupet amb 3 punts que fa que pugueu seguir en directe –si internet i els cables ho permeten- onze esportistes catalans.