El campionat sub-10 continua amb bones perspectives pels catalans després de la 3 i 4 jornada (rondes 4-6).

En la quarta ronda, tres catalans han jugat entre les 10 primeres taules: Gerard Añó, Alexander Domene i en Nicolas Aleksanyan dels quals en en Gerard ha aconseguit una victòria, en Nicolas unes taules i l’Alexander no ha pogut batre el seu rival.

Per altra banda, en aquesta ronda s’han obtingut sis victòries més: en Pol Ortiz, en Ruben Vinuesa, l’Aran Gasull, l’Adahara Carrasco, l’Alex Villa, en Leo Gardner i l’Adrian Polo que ja s’ha pogut estrenar en aquest campionat. També s’han produït quatre taules més; una protagonitzada pels catalans Dan Clotet i Joan Moles, en Lucas Puente, l’Arami Lobo i la Julia punyol. Per últim, no han pogut superar al seu rival fent molt bones partides l’Aleix Miró, l’Arnau Vila, l’Alejandro Gascon, l’Ariadna Carrasco i l’Ares Pueyo.

En la cinquena ronda, s’ha produït un dels encontres més esperats entre l’actual campió sub-8 i sub-10 Javier Habans i el català Gerard Añó en la primera taula. Després de 24 jugades d’igualtat amb lleugera avantatge per en Gerard ha pogut “caçar” la dama fet que al cap d’unes jugades guanyés la partida amb facilitat. Després d’aquesta ronda en Gerard encapçala amb 5 punts el torneig juntament amb en Diego Vergara.

També en aquesta ronda 5 es van aconseguir 10 victòries més, en la que cal destacar l’Ares que ha pogut fer el seu primer punt després de treballar molt en les seves partides. Les altres victòries les han aconseguit l’Alexander, en Joan, en Lucas, l’Aleix, l’Aran, l’Arami, l’Arnau, la Julia i l’Ariadna. Per altra banda, en Nicolas segueix amb bon ritme i ha aconseguit unes taules en el taulell 15 i l’igual que en Leo que va remuntant posicions. Pel que fa les derrotes, s’han produït un total 8; en Pol, Dan, Ruben, Álex, Adahara, Alejandro, Adrian i la Laura.

La sisena ronda, en Gerard Añó segueix fent camí. Aquest cop s’ha enfrontat amb en Diego Vergara. Després de tenir tota la partida amb lleugera avantatge, en Gerard ha acceptat unes taules molt disputades i ara està preparat per afrontar la recta final del campionat.

A part d’aquestes taules, també han fet mig punt en Lucas Puente, la Laura Toquero i l’Arami Lobo. L’Arami ha jugat una partida igualada amb lleugera avantatge contra la Valentina Plamenova que va ser 5a. sub 8 en el campionat Europeu de l’any 2016.

En aquesta ronda, han guanyat les seves partides en Pol, l’Aleix, l’Aran, la Julia, en Dan, en Ruben, l’Adahara, en Leo i l’Álex. I s’han perdut 8 partides: Joan, Alexander, Nicolas, Arnau, Ariadna, Alejandro, Adrian i Ares.

Els punts totals dels catalans després de sis rondes són els següents:


Nom

Punts

Ano Pla, Gerard

5,5

Miro Arbelaes, Aleix

4,0

Puente Fernandez, Lucas

4,0

Ortiz Padro, Pol

4,0

Gasull Batiste, Aran

4,0

Aleksanyan Israilyan, Nicolas

3,5

Moles Benali, Joan

3,5

Clotet Mas, Dan

3,5

Domene Mulyukov, Alexander

3,5

Pinyol i Llora, Julia

3,5

Lobo Pereira, Arami

3,5

Vila I Bague, Arnau

3,0

Vinuesa Sorli, Ruben

3,0

Gardner, Leo

3,0

Carrasco Gomez, Adahara

3,0

Villa Tornero, Alex

3,0

Carrasco Gomez, Ariadna

2,0

Toquero Gracia, Laura

1,5

Gascon Martel, Alejandro

1,0

Pueyo Amoros, Ares

1,0

Polo Sanchez, Adrian

1,0

 

A la tarda toca jornada de descans per agafar forces i encarar les últimes tres rondes del torneig.