Comença l’esprint final per als nostres jugadors/es, en què alguns d’ells tenen opcions a podi. En la primera ronda matinal, s’han aconseguit 4 victòries (Pol Jordana, Gerard Jurca, Martí Marín i Héctor Polo), dues taules (Martina Lázaro consolidant posicions per al podi i en Pau Manel Prada que després d’un petit error i perdre una peça ha pogut aguantar la pressió i aconseguir unes meritòries taules que el permeten mantenir-se amb opcions al podi). Per altra banda, les derrotes han estat dures, sobretot per l’Àlex Villa que necessita una carambola per a poder entrar en les 3 primeres posicions i la Marta Serra, que després d’una partida intensa, ha acabat cedint el punt i les seves perseguidores han aconseguit empatar amb ella. També han perdut l’Álex Poyan i en Tiago.

A partir d’aquí queda l’última ronda amb un podi on només està decidida la primera posició per a l’andalús Julen Ibáñez. Després hi ha un quàdruple empat entre el català Pau Prada, en David Alonso, en Jaime Rei i l’Hugo Guillen. I en l’apartat femení encara queden les tres posicions per definir, on les nostres jugadores catalanes encara tenen opcions les dues per aconseguir el podi.

El transcurs de la ronda ha estat intensa i el resultat final ha estat de 6 victòries (Tiago, Álex Poyan, Martí Marín, Pol Jordana, Álex Villa i Pau Prada aconseguit així el subcampionat), un empat fet per la Martina Lázaro que li ha estat suficient per aconseguir el bronze femení i, per últim tres derrotes la de l’Héctor Polo, en Gerard Jurcà i la Marta Serra, en què ha fet un molt bon torneig però al final no ha pogut aconseguir la seva recompensa.

La classificació final ha quedat de la següent forma:

Posició

Jugador

Punts

Comunitat

1

Ibanez Macias, Julen

8,0

AND

2

Prada Villagrasa, Pau

7,5

CAT

3

Alonso Vargas, David

7,5

AND

4

Rey Martinez, Jaime

7,5

MAD

5

Villa Tornero, Alex

7,0

CAT

6

Insua Conesa, Enrique

7,0

AND

7

Guillen Martinez, Hugo

6,5

AND

8

Jimenez Freniche, David

6,5

AND

9

Gomez Falagan, Hugo

6,5

CNT

10

Carrilero Moya, Sergio

6,5

CTM

 

I la classificació final femenina:

Posició

Jugadora

Punts

Comunitat

1

Herrero Pena, Laura

5,5

AND

2

Munoz Goncalves, Noa

5,5

CTL

3

Lazaro del Arco, Martina

5,0

CAT

 

La classificació dels nostres jugadors/es catalans:

Posició

Jugador/a

Punts

2

Prada Villagrasa, Pau Manel

7,5

5

Villa Tornero, Alex

7,0

16

Marin Ripoll, Marti

6,0

22

Poyan Cobelli, Alex

6,0

32

Jurca Szabo, Gerard

5,0

33

Polo Sanchez, Hector

5,0

37

Jordana Nagera, Pol

5,0

39

Lazaro del Arco, Martina

5,0

54

Serra Mestre, Marta

4,5

72

Vallejo Ferreira, Tiago

4,0

Per últim voldria donar gràcies al gran suport que han fet els pares i familiars durant tot el torneig, als entrenadors Dani Leiro i Lluís Comas així com els entrenadors personals de cadascun dels nens pel seu temps dedicat i la federació pel suport en aquest torneig.

 

Classificació final