Entrem a la segona part de la competició i ara les partides tenen un pes específic més fort i els comentaris entre els jugadors són de posicions i possibles variants, o de quins jugadors veuen més forts o algun que els ha sorprès en positiu o negatiu.

A les rondes 4, 5 i 6 es fan partides llargues i han començat alguns aparellaments entre catalans, els punts no són fàcils de guanyar i es reparteixen molt entre victòries, taules i derrotes. Acabem la ronda 6 amb el Daniel Salines amb 4,5 punts i que encara no ha perdut cap partida, seguit del Nicolas Aleksanyan, Eric Iborra, Pol Ortiz i Albert Fernández amb 4 punts, tots ells mantenint un bon nivell de joc. Segueixen amb 3,5 punts la Julia Pinyol després de jugar amb el Daniel Salinas en una partida molt igualada, David Teply que pensa com pot tenir més bon resultat la darrera part del campionat, Guifré Ferré i Daniel Martos que han donat una agradable sorpresa amb aquest resultat fins ara.

 

El Nico Aleksanyan contra Javier Habans (Navarra) a la ronda 4.

L'Adahara Carrasco la tenim amb 3 punts després d’una tercera jornada molt bona, el Raul Marcos amb 2,5 i amb moltes ganes de jugar al seu nivell, l’Oriol Pelegrin amb 2 punts ha recuperat el seu coratge per la part final i l’Ariadna Carrasco i la Laura Toquero amb 1,5 punts que segur acabaran recuperant la força interior que les farà puntuar com es mereixen.

L’entrenador de la Federació, en Michael Rahal, per aquesta categoria ha fet un seguiment de les partides i ens ha preparat un document d’anàlisi d’algunes posicions de les partides del campionat molt interessant. Si esteu interessats, podeu consultar-ho en el següent pdf.

A la foto la trobada de la delegada i el Francesc Blasco amb alguns jugadors que han volgut compartir les seves sensacions, fer comentaris o simplement escoltar a la resta de com s’està desenvolupant el campionat.

 

Trobada entre els esportistes que han volgut participar per comentar com els hi està anant.

 

Classificació provisional

Resultats ronda 6

Fotografies i vídeos