Primer dia de joc, una mica de tot.

En la categoria de Sub-14, al final la representació catalana està formada per 16 participants. Anaven a ser 15, però la incorporació a darrera hora del Daniel Salinas, ha fet que de moment sigui la més nombrosa fins ara. Amb un total de 103 jugadors en aquesta categoria de Sub-14, la representació catalana és la segona en nombre de jugadors, només per darrera de la andalusa.

 

Representació catalana al Sub-14

 

 

A part dels pares i del delegat, no hi ha tampoc en aquesta categoria entrenadors presencials. Aquesta vegada tots, tant l’oficial, el G.M. Josep Oms, com els diferents particulars, son tots online. També tenim a Salobreña al Pepo Viñas, President de la Federació Catalana.

Entrant ja en el que és el torneig, en la primera ronda hem fet 8,5 punts dels 16 possibles. Els resultats han estat una mica variats. Dels tres primers elos catalans, bones victòries del Roger Bernadó i del Daniel Salinas, mentre que el Gerard Añó ha fet taules.

En la segona ronda hem fet 9,5 punts, ja amb un enfrontament entre catalans. El Roger Bernadó ha continuat guanyant amb comoditat, mentre que el Daniel Salinas ha perdut amb negres. El Gerard Añó ha guanyat una partida amb alternatives, però ha de millorar el seu joc si vol acabar el torneig al capdavant. L’Arnau Parra també ha guanyat i és el segon jugador català amb 2 de 2. Destacar també el grup de l’Aramí Lobo, l’Arnau Sánchez i el Roc Boix, amb 1,5 punts i en bona posició.

 

Resultats Ronda 1

Resultats Ronda 2

Retransmissió Sub-14

Fotografies i vídeos