Darrer dia de joc, ¡dues noves medalles per la nostra selecció!

Les expectatives eren molt altes en aquesta darrera ronda. Finalment, la puntuació global va ser de 9,5 punts de 15 possibles, per un enfrontament entre catalans. Les partides van començar molt bé pels nostres jugadors. El Roger Bernadó entrava en un final amb peó de més, però difícil de guanyar. L’Arami es quedava millor en el mig joc, i va aprofitar la seva iniciativa per guanyar un peó i seguir apretant. El Daniel Salinas jugava una posició igualada, el Gerard Añó es quedava millor amb les peces negres, i el Serni Ribera també es quedava millor amb les negres.

El Roger Bernadó, medalla de plata, i l'Arami Lobo, medalla d'or femenina

 

Després d’un matí molt llarg, finament el Roger desaprofitava un final de torres guanyat i feia taules. El Daniel Salinas va haver de jugar torre contra torre i cavall les 50 jugades abans de reclamar taules, això si, sense patir gaire. L’Aramí s’imposava en bon estil, mentre que el Gerard Añó guanyava la seva partida. El Serni Ribera va deixar passar bones opcions i es va haver de conformar amb taules.

El resultat final va ser medalla de plata del Roger Bernadó i medalla d’or de l’Aramí Lobo. A més, el Daniel Salinas quedava setè (cal recordar que és sub-12) i el Gerard Añó vuitè. Felicitar també a la resta de participants, que van ser molts, fins ara la participació més nombrosa, 16 jugadors: Serni Ribera, Arnau Sánchez, Roc Boix, Arnau Parra, Emili Romeu, Jùlia Pinyol, Lidia Sierrra, Didac Dominguez, Jaume Alcon, Carlota Bureu, Judit Barat i Asier Casares. ¡Un molt bon torneig!

Els tres primers absoluts i les tres primeres femenines 

 

Agrair als pares la seva paciència i el bon ambient que van aportar, així com la labor de l’entrenador oficial de la Federació Catalana, el G.M. Josep Oms, per la seva bona feina.

 

Resultats Ronda 9

Retransmissió Sub-14

Fotografies i vídeos