CRITERIS DE CLASSIFICACIÓ PER AL CAMPIONAT D´ESPANYA DE LA JOVENTUT

 

 

Per a categoria sub-16:

 

El primer classificat i la primera classificada del Campionat de Catalunya sub-16.


Per a categoria sub-14:


El primer classificat i la primera classificada del Campionat de Catalunya sub-14.PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB-10 A SUB-16

 

La Federació Catalana d'Escacs només admetrà la inscripció per participar en els campionats d'Espanya individual Sub-12 a Sub-16 dels jugadors que acompleixin algun del següents criteris:

 

 

a) A la categoria sub-10: haver participat en la Final de Catalunya d'edats

b) A la categoria sub-12: haver participat en la Final de  Catalunya d'edats i haver assolit la meitat dels punts per als nois i mig punt menys del 50 % per a les noies.

c) A les categories Sub-14 i Sub-16: haver participat en la Final de Catalunya d'edats i haver assolit 5 punts per als nois i 4,5 punts per a les noies. 

d) El jugador que estiguin dins dels quinze primers d'elo català de la categoria que vulgui participar i la jugadora que estigui dins de les cinc primeres noies d'elo català de la categoria que vulgui participar.

e) Haver quedat entre els vint primers classificats del Campionat d'Espanya Sub-10 a Sub-16 de l'edició anterior.f)  Els esportistes que assoleixin mèrits esportius reconeguts per la FCE.


CRITERIS DE CLASSIFICACIÓ PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA INDIVIDUAL SUB-10 A SUB-16

 

Els dos primers classificats i la primera jugadora classificada (si no està entre els dos primers classificats), tindran una ajuda del 100% de les despeses de la participació en el Campionat d'Espanya de la seva categoria.

En el cas de l'obtenció del 100 % per a la jugadora, aquesta caldrà que s'hagi classificat entre les 20 primeres posicions de la classificació general.

En el cas que quedi entre la posició 21 i 30 de la classificació general tindrà una subvenció del 50 % i posterior en aquesta posició no rebria cap ajuda.

El tercer i el quart classificat i la segona jugadora classificada (sempre que quedi entre els 30 primers classificats de la classificació general) rebran una ajuda del 50% de les despeses de la participació en el Campionat d'Espanya de la seva categoria.

La jugadora que no aconsegueixi una posició entre els 30 primers de la classificació general, no gaudirà d'ajuda econòmica per participar en el Campionat d'Espanya de la seva categoria.

En cas que una jugadora quedi primera o segona de la general, la seva plaça passaria íntegre al següent classificat de la general.En cas que una jugadora perdi percentatge parcial o complert de la seva plaça, aquestes places quedarien desertes i no es reassignarien.