Avui s'ha disputat la 6a ronda i un cop més disputadíssima: 5 taules entre els 10 primers taulers, però lluitades.

En el primer tauler Juan Pedro Ayllon (Tordera) amb negres s'ha vist sorprès pel joc de Joan Vallbona (Tres Peons) que tenia qualitat i millor posició, però aquest ha tingut un lapsus que li ha permés recuperar la qualitat. Així doncs, s'ha hagut de conformar amb les taules. L'Emili Simón que ha guanyat a en Josep Fernandez (Aragonès) recupera terreny i s'apropa als primers llocs de la classificació.

Demà en Ricard Brusi (Sant Cugat), únic jugador amb 5 punts, s'enfrontarà amb negres a German Walter (Aragonès) amb 4'5 punts i Emili Simón a Joan Vallbona, amb 4'5 punts tots dos. En Vallbona està fent un torneig molt bo, llàstima de les oportunitats que està perdent. El Juan Pedro Ayllón també està amb 4'5 punts i s'enfrontarà a Carmelo Fernandez (Gran Penya) amb 4 punts.

En el torneig paral·lel d'equips de 2 jugadors, en primer lloc està el Sant Cugat, amb els jugadors Brusi i De la Plaza, amb 9 punts, seguits de l'Aragonés amb German Walter i Pere Mas, amb 8'5 punts. En tercera posició, i amb 8 punts, hi ha el Tordera amb els jugadors Joan Fluvià i Juan Pedro Ayllón i així fins a 14 equips.

Avui hem tingut diferents conflictes, però gràcies a la tasca arbitral no ha passat res. El més anecdòtic de tot ha estat que el jugador més veterà del torneig, l'Ernest Bou (La Bisbal de l'Empordà), ha coronat una dama i com no la tenia a mà, en comptes d'aturar el rellotge i sol·licitar a l'àrbitre una dama, ha agafat una torre i l'ha situat a l'inrevés. L'àrbitre, que estava per allà, ho ha vist i li ha agafat la torre per posar-la bé, amb la següent exclamació per part del jugador de que era una dama. Se li ha explicat i al final ho ha entès, guanyant finalment la partida.

Avui també ha començat el torneig de dòmino amb 4 parelles.

Resultats ronda 6