Bon inici del matí: Dani Álvarez, Arnau Castillo, Àlex Rodríguez i Nicolas Jiménez han guanyat la primera ronda del matí col.locant-se amb 3 punts de 4 possibles. Estaven ben situats a la classificació. La Laia Las Heras i el Bernat Pou també han guanyat i aconseguint 2 punts. L’Artur Ciuret i el Bernat Romero han perdut quedant-se amb 2 de 4, però amb ganes de dir la seva.

A la següent ronda els catalans capdavanters han seguit puntuant arribant a tenir a 4 esportistes a la primera filera de taulers. El Dani Álvarez, Arnau Castillo, Àlex Rodríguez i Nicolas Jiménez duien 4 punts. L’Artur Ciuret i el Bernat Romero també seguien puntuant i perseguint als catalans. La Laia Las Heras i el Bernat Pou no han pogut guanyar i es queden amb 2 punts.

Hem anat a dinar amb uns bons resultats, però encara n’esperàvem més. Desprès del tiberi i un descans merescut, iniciàvem la 6 ronda. Els jugadors amb 4 punts estaven entre els primers 6 taulers i això feia que s’apreciés i fer veure millor la senyera del nou disseny de la samarreta. Encara que els resultats no han anat molt bé, han fet molt bones partides. L’únic que ha pogut puntuar ha estat l’Arnau Castillo, que ha guanyat a l’Àlex Rodríguez i demà juga contra el rànquing número 1, que no és un rival fàcil. El Bernat Romero i l’Artur Ciuret han guanyat aconseguint atrapar al Dani Álvarez, Nico Jiménez i Alex Rodríguez amb 4 punts. El Bernat Pou ha aconseguit guanyar tenint 3 punts i la Laia Las Heras no ha pogut guanyar a una altra noia i es queda amb 2 punts.

Demà diumenge, darrer dia i últimes 2 rondes, esperant fer uns bon resultats i classificant als nostres en llocs destacats

+ INFORMACIÓ TORNEIG