RONDA 4

Nova victòria d’en Guillem Salagran que ha aconseguit atrapar en poques jugades la torre d’en Álvaro Bayo (La Rioja) permetent-li aconseguir el seu 4rt punt i seguir al grup capdavanter.

El Carlos Martínez ha aconseguit decantar al seu favor un final de cavall contra alfil per sumar el seu 3,5 punt.

Per la seva banda el Guillem Porta, sense jugar massa bé, s’ha aprofitat d’una deixada de peça del rival per sumar el seu tercer punt, així com un accelerat Manuel Pulido i un Jaume Ros que ha aconseguit una nova solvent victòria. El Xavier Povill després d’una entrega de peça que no valia, ha decidit lluitar fins el final. Després de 4 hores ha aconseguit arribar a un final de reis amb dos peons a canvi del cavall del rival (7 peons per 5 del rival). La seva tenacitat ha fet que el seu rival s’equivoqués per acabar creant un peó passat imparable i aconseguir el punt sencer.

També amb 3 punts tenim al tenaç Oriol Panadés que ha aconseguit remuntar en el duel català, on el Pol Bover amb molt bon joc i quan semblava ja guanyar ha subestimat el contrajoc de l’Oriol.

Amb 2,5 punts tenim a l’Oriol Serra que ha caigut en una posició molt passiva que no ha pogut sostenir i al Max Orteu que ha guanyat jugant una partida excel·lent.

Menció especial mereix l’Àlex Ventura, del qual no ens podem sentir més orgullosos. En l’obertura després d’ometre un cop tàctic del rival i perdre la dama a canvi d’una torre del rival, ha mostrat ser un gran campió i anar complicant la partida, remuntant-la fins fregar l’empat, perdent al final, tancant la sala després de 4.30 hores de partida. Un 10 per l’Àlex

Finalment el Josep Maria Salleras com ja profetitzàvem ha aconseguit el seu merescut primer punt.