RONDA 5

Nova victòria en una excel·lent partida del Guillem Salagran on ha estat capaç de derrotar la defensa francesa que li ha oposat el duríssim i segon cap de sèrie del torneig l’Iñigo Lopez (Extremadura). Amb aquesta nova victòria es situa colíder amb 5 de 5.

Victòries de Guillem Porta (4 punts), en un final boig, de l’Àlex Ventura (3 punts) en una partida molt seriosa i de l’Oriol Serra (3,5 punts) en el duel català de la jornada contra el Max Orteu (2,5 punts) en una lluitadíssima partida imposant la seva iniciativa a canvi d’un peó. Noves victòries també del Manuel Pulido (4 punts) en aprofitar l’error de l’excampió d’Espanya Moises Ucles (Andalusia) que s’ha deixat increïblement, en posició igualada, mat en una, i del Josep Maria Salleres que ha sumat el seu segon punt.

Treballats empats del Carlos Martínez (4 punts) i del Jaume Ros (3,5 punts). Tant el Xavier Povill (3 punts), l’Oriol Panadés(3 punts), com el Pol Bover (2 punts) han pagat l’enorme esforç del matí, perdent després d’importants errors. Això sí, l’Oriol Panadés ha lluitat com un lleó fins al final.