Finalitzada la 6a ronda, ja es perfilen els grups capdavanters.

A la categoria sub-10, el jugador del Peó Vuit, Gerard Añó, amb 6 punts va líder en solitari, seguit a mig punt de l’Aran Gasull, del Tres Peons. Els segueixen un grup de 5 esportistes amb 5 punts: Joan Moles, del Santa Eugènia, Alexander Domene, de l’Escola Escacs Salou, Ruben Vinuesa, del Ruy López, Antoni Navajas, del Vall del Tenes, i el Miquel Company, del Llinars.

A la categoria sub-12, 3 esportistes van capdavanters, Jan Travesset, del Sant Andreu, Josep Navajas i Arnau González, del Vall del Tenes. Els perseguidors, només a mig punt, els seguiran de ben aprop.

7 esportistes de la categoria sub-14 estan en els primers llocs: Joana Ros, Sant Boi, Sergi Riu i Pau Salvador Moya, del Foment Martinenc, Llibert Céspedes, del Tres Peons, Guerau Masague, del Lleida, Alex Alcon, del Geva-Cea, i Carles Martin, del Pallejà.

Hèctor Sama, de La Lira, és el líder provisional de la categoria sub-16 amb 5.5 punts. El segueixen l’Albert Castillo, de la Vila Olímpica, i el Gerard Ayats, del Llinars, amb 5 punts.

Hector Sama, categoria sub-16

A la categoria màxima, la sub-18, el Xavier Povill, del Peona i peó, és el líder en solitari de la categoria amb 5 punts. El segueixen el Xavier Martínez, del Tres Peons, Adrian Jiménez, i Guillem Salagran, del Gerunda.

Avui la 7a i 8a ronda del campionat on segur que hi ha molta emoció.