Els dies 24 i 25 de novembre es va organitzar a L’Hospitalet de l’Infant la primera concentració de la temporada. En aquesta concentració només podien participar els alumnes que pertanyen als grups de Tecnificació d’escacs base de la FCdE, el grup de seguiment i als grups de classes obertes de les diferents territorials. També estava obert a esportistes de la categoria sub-8, encara que no estiguin en cap dels grups anteriors.

Grup d'alumnes en plena sessió d'entrenament.

El club d’Escacs de l’Hospitalet de l’Infant i l’Alberg esportiu Aster van donar acollida a aquesta concentració, tant en sales com allotjament. Va haver 23 alumnes dividits en 3 grups de treball, i cada grup amb el seu entrenador. En aquesta concentració els entrenadors no van rotar i tenien el mateix grup tot el cap de setmana. Els entrenadors van ser el MC Daniel Leiro, el MF Francesc Xavier Farran i el GM Lluis Comas.

 Grup d'alumnes amb l'entrenador Daniel Leiro en plena sessió d'entrenament.

 

 Grup d'alumnes amb l'entrenador Lluís Comas en plena sessió d'entrenament.

Es va seguir un horari de treball i, a les estones lliures, els monitors de lleure van fer jugar els alumnes amb pilotes, cartes, i demés jocs, fins i tot, van anar a la platja per relaxar-se.

Diumenge al matí es va fer un torneig de ràpides entre els assistents on no va fallar en Guerau Massagué (Lleida) fent els seus 6 punts de 6 possibles. En Gerard Añó (Peó vuit!) va quedar segon, cedint un sol punt contra el campió, i completant el podi, la Laura Povill (Peona i peó).

Classificació de ràpides

 

Galeria de fotografies