Última concentració del curs 2021-2022 amb 36 participants

El cap de setmana passat, els dies 11 i 12 de juny, es va celebrar la darrera concentració d’Escacs de Base a l’alberg Xanascat de La Molina. Van participar 36 esportistes entre les edats de 5 i 18 anys. La majoria d’aquests alumnes participaran al proper Campionat d’Espanya d’edats a Salobreña el proper mes de juny i juliol. 

Foto de grup

Els entrenadors d’aquesta concentració van ser els GM Viktor Moskalenko, Jose Angel Guerra, José Gonzalez i MI Lázaro Lorenzo.

Era la primera vegada que ens allotjàvem en aquest alberg i les instal·lacions van agradar molt. Un cop acabaven els entrenaments d’escacs, jugaven a ping-pong , a futbol o a basquet en els seus camps fora de l’alberg. 


Com a totes les concentracions, el diumenge al migdia es va fer el torneig de ràpides entre els alumnes del mateix grup. Dels sub-8 el campió va ser el Jordi Llobet, del Mollerussa, del grup de sub-10 el Guillem Torres, del Catalonia-Joviat i del grup de sub-12 el Mauro Alonso, del Gerunda. Del grup dels grans, una barreja entre algun sub-12, els sub-14, sub-16 i sub-18, el campió va ser el Roger Bernadó, del SCC Sabadell, el més fort del grup.  

Agrair la col·laboració de l’alberg en tot moment, dels entrenadors i a les famílies i esportistes per fer que la concentració anés tot sobre rodes.

Només falta desitjar-vos un bon estiu a tothom i molta sort en els torneigs.

Us deixem un recull de fotografies del cap de setmana: ÀLBUM