El dissabte, dia 18 d’octubre, a les 9:30 del matí, es durà a terme una concentració oberta de la categoria sub-8. En aquesta concentració pot participar qualsevol jugador/a amb llicència en vigor i que l'any 2015 sigui sub-8 (nascuts el 2007 i posteriors).

Es requereix un mínim nivell de coneixements: a títol orientatiu, que sàpiga encarar l'obertura amb un cert criteri i domini el mat amb dama.

En aquesta concentració, l’entrenador, en Jordi Morcillo, mirarà el nivell de l’alumne per decidir si pot entrar o no en unes beques per aquesta categoria. Després d'un parell de setmanes, la Federació amb l'ajuda de l'entrenador, escolliran els alumnes per a les beques i es comunicarà a les famílies.

 

La concentració es farà a la seu de la Joviat Fundació (Pg. Del Riu, cantonada Folch i Torres de Manresa), en l’horari de 9:30 a 14:30 hores i amb un preu 10 € per alumne. Hi haurà algunes parades durant el matí, depenent del criteri de l'entrenador, on una d'aquestes serà per esmorzar. El participant haurà de portar una llibreta, un llapis, l'esmorzar i moltes ganes de treballar.

Els interessats han d'omplir el formulari enllaçat, abans del dia 16 d'octubre. El pagament s’ha de fer al número de compte de la Caixa ES46 2100 0429 6102 0012 8214 amb el nom del jugador/a + concentració sub-8.